ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.6.2019 | 13:27

Κανόνας ζωής.

Από σήμερα εφαρμόζω τον εξής κανόνα στη ζωή μου. Θα είμαι καλός με τους καλούς και κακός με τους κακούς. Τέλος η ενασχόληση με shit. Όμορφο κι ερωτικό σ/κ σας εύχομαι.
9
 
 
 
 
σχόλια
Δεν συμφωνώ μόνο στο σημείο που λες ότι θα είσαι κακός με τους κακούς. Δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει περάσει ο καθένας. Αν σε προσβάλλει και δεν καταλαβαίνει όταν του το λες ότι κάτι σε ενοχλεί και είστε στον ίδιο χώρο κράτα τυπικές επαφές και αποστάσεις. Εύχομαι ,επίσης, όμορφο και ερωτικό σ/κ.
Και ποιος σου είπε ότι την εξ δεν την έγραψε κακό άτομο που βαφτίζει «κακό » όποιον θέλει για να του φερθεί άσχημα και προσβλητικά και να νιώσει γαμάτος; Αλλά από την άλλη δεν δικαιολογείται η κακία σε άσχετους απ΄όσα έχουμε περάσει. Απλά όντως, αποστάσεις χρειάζονται όπως λες. Υ.Γ.Εσύ εσύ, που είσαι βουτηγμένος μέσα στην κακία και την προσβολή, τιμή μου να μην μ' εκτιμάς. Αμοιβαίο είναι με τη μόνη διαφορά ότι εσύ το κέρδισες και μ΄εμένα μου το χάρισες.
Μου φάνηκε ότι την εξ την έγραψε πληγωμένο άτομο... Δεν θα απαντούσα με το ίδιο νόμισμα αλλά θα απομακρυνόμουν. Δεν ξέρεις γιατί έγινε κακό ένα άτομο...
Scroll to top icon