ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.6.2019 | 20:23

Δώρο

Θα ήθελα να ακούσω και μια δεύτερη γνώμη. Με το αγόρι μου κλείσαμε 3 μήνες. Μέσα σε αυτούς τους τρείς μήνες του έχω πάρει δώρο για τα γενέθλια του. Αυτός στην γιορτή μου δεν μου πήρε κάτι και δεν έχει κάνει κάτι όταν κλείσαμε τον πρώτο ή τον δεύτερο ή τον τρίτο μήνα. Το θέμα είναι ότι δεν είναι τσιγκούνης στα ραντεβού μας αλλά με προβληματίζει λίγο η συμπεριφορά του. Δεν ζητάω κάτι υπερβολικό, κάτι χειροποίητο με συναισθηματική αξία. Η κίνηση είναι που μετράει εξάλλου.
14
 
 
 
 
σχόλια
Σε έχει κεράσει? Εξω που βγαινετε εννοώ. Ή τα πληρωνεις ολα εσύ? Κοιτά όσον αφορα το δώρο, συμφωνώ μαζι σου, όλοι περιμένουμε κάτι συμβολικό. Εχεις δίκιο. Το οτι δεν έχει οικονομική αδυναμία το έχουμε αποκλείσει? Γιατί μπορεί το παιδι όντως να μην έχει. Κοίταξε αυτά θα τα δεις στην πορεία. Πάντως απο κάτι μικρά συμπεραινεις και για τα υπολοιπα, έχε το στο μυαλό σου.
Όταν βγαίνουμε θα με κεράσει. Δεν είναι τσιγκούνης. Όσο για το οικονομικό κομμάτι δεν δυσκολεύεται. Και ξέρω και από τον ίδιο ότι του αρέσει πολύ να παίρνει δώρα σε άλλους (φίλους κλπ). Δεν είναι το θέμα ένα δώρο αξίας. Κάτι μικρό με συναισθηματική αξία. Όσο για γιορτές και γενέθλια που ανέφερα εννοώ ότι είχε μια αφορμή να μου πάρει δώρο. Και δεν θεωρώ το δώρο κάτι το απαραίτητο αλλά δείχνει και ότι ενδιαφέρεσαι για το άτομο που του παίρνεις δώρο...πως να το πω;;; Σκέφτεσαι τι θα του αρέσει και δείχνεις ενδιαφέρον. Όχι ότι είναι απαραίτητο αν ο άλλος δεν σου παίρνει δώρα ότι δεν ενδιαφέρεται.
Τωρα αυτό που δε σου έχει πάρει δώρο, τωρα που το σκεφτομαι, δεν ειναι οι τρεις μηνες, ειναι τι νιώθει για σενα. Κι αν περάσει ένας χρονος και ειναι έτσι? Συζήτησε το μαζι του τι ειναι αυτό που έχετε, πως το χαρακτηρίζει και τι νιώθει. Για να ξέρεις κι εσύ αν σε περιμένει η έξοδος ή το καλωσόρισμα. Συζήτησε το. Είστε μαζι τρεις μηνες.
Aσχολείσαι με μικρότητες... Καταρχάς μπορέι να μην έχει την οικονομική άνεση να σου πάρει δώρο και μπορεί να μην το θεωρεί και σημαντικό. Γενικά διαφωνώ με τα δώρα σε γιορτές γενέθλια και λοιπά και κάνω μόνο σε γνωστούς που θέλουν να βγούμε και να κεράσουν ή που μου έχουν πάρει δώρο, απλά για να βγάλω την υποχρέωση. Σε οικογένεια στενούς φίλους και σχέση αν κάνω δώρο πιθανότατα θα είναι κάποια στιγμή που θα μου έρθει μια όμορφη ιδέα. Αν δεν είναι τσιγγούνης να μην σε απασχολεί....
Εγω κάνω δωράκια εκπλήξεις σε φιλους/ες και πρωην σχέσεις εννοειται. Και μου έκαναν. Βέβαια το δώρο οκ ειναι λίγο το πως σκέφτεται ο άλλος, αν ειναι τσιγκούνης για παράδειγμα και ειναι πως νιώθει. Υπαρχουν άνθρωποι που κανουν δώρα και άλλοι που δεν κανουν ποτέ τους.
Μου αρέσουν πολύ τα μικρά συμβολικά δώρα, αλλά δεν χρειάζεται να είναι γιορτή για να κάνεις μια όμορφη κίνηση. Απλά το όλο "είναι γενέθλια θα κάνω δώρο για να μην με πουν τσιγγούνη" δεν μου αρέσει καθόλου γιατί η κίνηση χάνει το νόημα της..!Παίρνεις δώρο στους πρώην σου? Εγώ άντε το πολύ καμία γκαζόζα από τα λιντλ να τους κέρναγα :P
Αγαπημένη Μαργαρίτα, ειχαμε μιλήσει παλιά ;-) με αφορμή κάτι έρωτες δημοτικού :-D. Πιστεύω να θυμηθηκες. ?Εννοείται σε πρωην δεν παίρνω ουτε γκαζοζα, ήθελα να πω όσο ήμουν σε σχέση εκανα και μου έκαναν. Αγαπώ τα μικρά τα απρογραμμάτιστη δωράκια κι εκπλήξεις. Αυτό το "μου κανεις δώρο για να σου κανω", που το καταλαβαίνεις και απο τη στάση του αλλου, με ξενερωνει αφάνταστα! Χάρηκα πολυ που σε ξαναβρηκα! ❤??Ελπίζω να είσαι καλα και να περνάς καταπληκτικά!
Το σκέφτηκα από την πλευρά ότι το δώρο δείχνει ότι ενδιαφέρεσαι για ένα άτομο. Όχι απαραίτητα ότι όσοι σου παίρνουν δώρα ενδιαφέρονται για σένα. Απλά κάτι συμβολικό χωρίς οικονομικές υπερβολές (ένα τριαντάφυλλο) . Όσο για τα γενέθλια και τις γιορτές αναφέρθηκα σε αυτά γιατί υπήρχε και ένας παραπάνω λόγος που θα μπορούσε να σκεφτεί κάτι για δώρο. Συμφωνώ βέβαια ότι τα δωράκια τα καθημερινά που δεν τα περιμένεις και είναι χειροποίητα είναι τα καλύτερα και που δείχνουν το ενδιαφέρον του άλλου.
Scroll to top icon