ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.6.2019 | 00:51

Ο,τι κοροϊδεύεις,το λουζεσαι..

Παντα ελεγα εγω δεν θα μπλεξω ποτε με παντρεμένο..Ποτέ δεν θα γινω δεύτερη στν ζωη κάποιου..ελα όμως,που ο,τι κοροϊδεύεις το λουζεσαι..γνώρισα μεσα απο καποιες σπουδες εναν άνθρωπο πολυ μεγαλυτερο μ ..μια εικοσαετία..π απ τν αρχη κανενα κλικ δεν μ κανε..αλλα στν πορεια μεσα απο τν παρεα π καναμε..ενιωσα πολυ ομορφα πράγματα γι αυτον...πρωτα απ ολα, με στηριξε σ πολλα θεματα μ..τον εκτιμω σαν άνθρωπο πανω απ ολα..αλλα βγηκε κ το ερωτικο μετα απο κάποιο σημείο..δεν ηθελα να συμβει..κ ξερω οτι πολλοι θα μ κραξουνε...αλλα ολα ειναι μεσα στν ζωη..καποια στιγμή πριν λιγους μηνες τ έκανα μια εξομολογηση..κ τ ειπα πως νιώθω, αλλα οτι δε θελω να τ δημιουργησω θεματα..αλλα ηθελα να τα βγάλω απο μέσα μ αυτα π νιώθω..κ ο άνθρωπος ανταποκριθηκε..απο τότε..εχουμε μια παρανομη κατάσταση...δεν εχω προσδοκίες φυσικα, ειμαι συνειδητοποιημενη..αλλα τον αγαπαω σαν άνθρωπο κ νιώθω υπεροχα μαζι του..κ θελω να ζησω εστω αυτες τις λιγες στιγμες π περναμε μαζι..ξέρω ακουγεται καπως...αλλα ο καθενας μπορει να βρεθεί σ αυτην τν θεση..καποια πράγματα δεν τα επιδιωκουμε..απλα συμβαίνουν..ξερω οτι καποια στιγμή ολο αυτο θα τελειώσει..αλλα κραταω τα ωραια κ τν αγαπη π παιρνω απ αυτόν τν άνθρωπο..κατι π το χει στερηθει κ αυτος στν ζωη του..κ το παιρνει απο μενα κ εγω απ αυτον..
15
 
 
 
 
σχόλια
Τα αισθήματα του δεν μπορεί να τα ελέγξει κανείς κι εγώ αφήνω το ηθικό στην άκρη και πιάνω εσένα.Καταλαβαίνεις ότι είσαι σε μια φάση lose-lose? Αυτός μόνο παίρνει από αυτή τη σχέση, εσύ χάνεις τη ζωή και τα νιάτα σου. Μπορείτε να πάτε μαζί μια εκδρομή; Σινεμά; Να αγκαλιαστειτε στη μέση του δρόμου, επειδή σας ήρθε ρε παιδί μου. Φαντάζομαι όχι. Αν σου συμβεί κάτι θα είναι 100% δίπλα σου; Κάνει καμιά ενέργεια να χωρίσει ή έχει βολευτει μια χαρά όπως είστε; Μπορείς να τον πάρεις τηλέφωνο ο,τι ώρα θες;Πρόσεχε μη σε τραβάει για χρόνια και ξυπνήσεις ένα πρωί έχοντας χάσει τα καλύτερα.
Το χειρότερο από όλα σε μια τέτοια σχέση, είναι η αγωνία που νιώθεις και ο τρόμος, μην σε καταλάβει η γυναίκα του. Δεν μπορείς να είσαι στο φως παρά μόνο στο σκοτάδι. Η κατάθλιψη είναι το αμέσως επόμενο στάδιο. Η εξ. πρέπει να απομακρυνθεί επειγόντως.
1.Αν έχει στερηθεί την αγάπη από την οικογένεια γιατί δεν χωρίζει. Να 'ναι τίμιος και ειλικρινής .2. Να δω μετά πως θα μπερδέψεις ;3. Οι παντρεμένοι που κλέγονται πως είναι τα θύματα όλων των περιστάσεων, που στην ουσία αυτοί δημιούργησαν, είναι μιάσματα . Άνθρωποι λεπροί στη ψυχή και άρρωστοι στο μυαλό. Γιατί; Σε αυτό θα δώσεις μόνη σου την απάντηση . Όταν θα βγεις από αυτήν την κατάσταση.
Tί ακριβώς έχει στερηθει ακριβώς αυτός ο άνθρωπος στη ζωή; Σε πληροφορώ απολύτως τίποτα. Και από τη γυναίκα του έχει πάρει κάποια στιγμή αγάπη, σίγουρα. Δεν γίνεται να παντρεύτηκε μια γυναίκα που δεν του γεννούσε κανένα συναίσθημα. Ή δεν μπορεί να έχει φτιάξει τη ζωή του με έναν άνθρωπο, με τον οποίο δεν υπήρξε αλληλοκατανόηση και αλληλοστηριξη. Απλά πέρασε ο καιρός, βαλτωσε η σχέση τους, σου πουλάει παραμύθια, (με συγχωρείς αλλά αυτό πιστεύω) για να έχει και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο. Επισης, αναλογισου μήπως σε εξιταρει το γεγονός ότι είναι παντρεμένος. Γιατί δυσκολεύαι να πιστέψω, ότι κανενας άλλος άνδρας δεν σε έχει στηρίξει ως τωρα. Τώρα, σεβομαι και κατανοώ τα αισθήματα που σε έκανε να νιώσεις αυτός ο άνθρωπος, αλλά (όχι ότι σε ενδιαφέρει, αλλά θα πω την άποψη μου) δεν συμφωνώ καθόλου που εξαπατειται ενας ανθρωπος κατ' αυτόν τον τρόπο. Είμαι και λίγο της λογικής δεν κάνω ότι δεν μου αρέσει να μου κάνουν. Τέλος, μη γενικολογεις, λέγοντας ότι όλοι οι άνθρωποι που κοροϊδεύουν κάτι θα το λουστούν απαραίτητα. Υπάρχουν άνθρωποι με μπέσα, καθαροί, σταθεροί στα πιστεύω και τις απόψεις τους, που δεν αλλάζουν απόψεις, ανάλογα με το πού φυσάει ο άνεμος. Θα ήθελα να γράψω και κάτι για ηθική, αλλά επειδή μπλέκονται κάποια συναισθήματα, από μέρους σου τουλάχιστον, δεν θα το κάνω, γιατί ούτως ή αλλως, είναι λίγο πολύ γνωστά αυτά που θα έγραφα.
..."καποια πράγματα δεν τα επιδιωκουμε..απλα συμβαίνουν.."Το να εξομολογούμαστε σε κάποιον τα αισθήματά μας, τη στιγμή μάλιστα που γνωρίζουμε ότι είναι δεσμευμένος, είναι επιδίωξη, πώς να το κάνουμε; Δεν έχω σκοπό να κρίνω, πόσο μάλλον να κατακρίνω. Μια σκέψη μονάχα θα μοιραστώ. Διαφωνώ με την άποψη ότι ο καθένας μπορεί να βρεθεί σ' αυτή ή σε όποια θέση. Σ' αυτή θα βρεθεί αυτός που επιλέγει να το κάνει. Είναι αφελές κι απαξιωτικό να παρουσιάζουμε τους εαυτούς μας ως έρμαια των καταστάσεων. Καλό είναι να αποδεχόμαστε την ευθύνη και να μιλάμε για συνειδητές επιλογές κι όχι για πάθη, λάθη και τα ρέστα. Όταν ξέρεις ότι αυτό που αντικρίζεις είναι φωτιά και τελικά πέφτεις μέσα, είναι προφανώς επιλογή σου. Ούτε η φωτιά φταίει, ούτε τα ωραία χρώματά της που σε πλάνεψαν, ούτε η ατελής φύση σου. Βλέπεις το "λάθος" και τρέχεις ντουγρού κατά πάνω του. Απλά παραδέξου το. Όλα τ' άλλα είναι λογοτεχνία.
Όταν βλέπεις ότι αυτό που αντικρίζεις είναι φωτιά, κρατάς τις αποστάσεις σου, για να μην καείς. Κοινώς δεν πας γυρεύοντας, αν μπορείς να το αποφύγεις. Γιατί αν πας γυρεύοντας, σίγουρα στο τέλος θα καείς.
Μπορείς να σπαταλήσεις χρόνια περιμένοντας. Αξίζει; Αν ήταν τόσο δυστυχισμένος και του έλειπε τόσο η αγάπη θα χώριζε, για να είστε μαζί. Δεν το κάνει όμως. Γιατί να ξεβολευτεί, αφού μπορεί να έχει και σένα με τη δροσιά, τη φρεσκάδα και το θαυμασμό και τη βολεμένη ζωή του με τη γυναίκα του; Δεν φταις εσύ. Σου λείπει η εμπειρία. Εκείνος φταίει, αφού εκείνος είναι παντρεμένος. Προστάτεψε τον εαυτό σου.
χάστανγκ τρέντινγκ τόπικ λάιφο κονφέσιονς#πως να μπλέξετε στα σίγουρα με αδιέξοδες καταστάσειςΔώστε αμέτρητο πόνο οι τάχαμου ευαίσθητοι και αδύναμοι που δεν μπορείτε να αντισταθείτε στο πονεμένο κουταβίσιο βλέμμα του/της παντρεμένου/ης που δεν τον/την καταλαβαίνουν και ζει μόνο για τα παιδιά με το στεφάνι του/της.
Σαν άνθρωπος δεν μου αρέσει να κρίνω, γιατί γνωρίζω ότι ο κάθε άνθρωπος έχει τη δική του ιστορία από πίσω, τα δικά του βιώματα, τις δικές του πεποιθήσεις, τα οποία τον οδηγούν στις επιλογές του. Όλοι μας κάνουμε επιλογές που μπορεί να φαίνονται λανθασμένες εκ των υστέρων και είναι εντάξει. Αυτό που θέλω να σου πω είναι να σκεφτείς αν αυτό που συμβαίνει ανάμεσά σας είναι αγάπη. Υπάρχει αγάπη; Υπάρχει σεβασμός; Γιατί δε γίνεται να αγαπάει και σένα και τη γυναίκα του. Δε γίνεται να σε σέβεται και να κοιμάται με τη γυναίκα του, δεν γίνεται να τη σέβεται και να κοιμάται μαζί σου. Σε αυτές τις σχέσεις υπάρχει κοροιδία, υπάρχει εκμετάλλευση. Όχι αγάπη. Η αγάπη δε μπαίνει σε τέτοια σχήματα...
Πως θα ένιωθες στη θέση της γυναίκας του; πως χαρακτηριζεις τον εαυτο σου συνειδητοποιημένη αν βρίσκεσαι σε μια τέτοια σχεση; είσαι σίγουρα κάπου στα 20. Πως μια γυναίκα κάνει κατι τέτοιο σε μια άλλη γυναίκα; ελπίζω τουλάχιστον η γυναίκα του να καταλαβει ότι ο άντρας της ξενοπη**ει, γιατί δε νομίζω ότι μόνο με εσένα την απατά. Μετά παντρέψου τον εσύ και να είσαι προετοιμασμενη γι αυτά που θα κάνει σε εσένα. Μπορει να σου ειναι δυσκολο να φυγεις αλλα αν εχεις αξιοπρεπεια καντο. Δεν έχω να πω τίποτε άλλο .
"Μετά παντρέψου τον εσύ και να είσαι προετοιμασμενη γι αυτά που θα κάνει σε εσένα"Μην ΈΧΕΙΣ ΠΟΤΈ εμπιστοσύνη σε έναν παντρεμένο που ξενοπηδάει. ΠΟΤΕ !!!! ούτε στο "και" που θα σου πει. Αυτοί οι άνθρωποι ζουν μέσα στο ψέμα. Πολύ φοβάμαι πως και οι ίδιοι πιστεύουν πολύ σε έναν ψεύτικο εαυτό που έχουν φαντασιωτικά πλάσει. Στην ουσία όμως είναι μια φούσκα Αν σπάσει, μάλλον όταν σπάσει, μολύνουν τον χώρο και τους ανθρώπους γύρω τους.
Δεν υπάρχει πραγματικό αληθινό συναίσθημα σε έναν παντρεμένο, που ξενοπηδάει. Δεν υπάρχει απλά. Το ξέρω το έχω διαπιστώσει. Και ως απατηθήσα σύζυγος (πρώην πλέον) και ως η τρίτη (δευτεράντζα θα έλεγα ..ωραίος χαρακτηρισμός για ένα άνθρωπο...ναι).Καταλαβαίνεις λοιπόν πως κάτι τέτοιοι άνθρωποι χρειάζονται επειγόντως μεταμόσχευση εγκεφάλου. Αλλά θεωρώ πως η σύζυγος θα πληρώσει για την μεταμόσχευση προς δικό της συμφέρον. Βεβαίως βεβαίως.
Scroll to top icon