ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.6.2019 | 19:35

Περί μόρφωσης.

Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν μπορώ να ταιριάξω και να δω ερωτικά πάνω από μια εβδομάδα κοπέλα χωρίς ιδιαίτερη μόρφωση. Βαριέμαι απίστευτα και υπάρχει έλλειψη χημείας και κοινών ενδιαφερόντων. Θα σας φέρω για παράδειγμα κοπέλες που έχω γνωρίσει και ασχολούνταν με την κομμωτική ή άλλες που εργάζονταν ως πωλήτριες σε καταστήματα. Ήταν κούκλες, ψυχάρες, γιατί εννοείται ότι η μόρφωση δεν καθορίζει την καλοσύνη ενός ατόμου, αλλά από κει και πέρα δεν υπήρξε ποτέ καμία ουσιαστική έλξη. Η επικοινωνία και η χημεία όμως με γιατρίνες, δικηγορίνες και φιλολόγους είναι άλλο πράγμα. Γινόμαστε ένα μέσα σε λίγα λεπτά και χανόμαστε δημιουργικά μες στον χρόνο.
12
 
 
 
 
σχόλια
Πάρε μωρομαντηλο, καθαρισου γιατί η πολλή μ@λ@κι@ αφήνει λεκέ που δεν βγαίνει. Υποθέτω ότι το σχόλιό μου σε έκανε να χαθείς δημιουργικά στο χρόνο.N' est-ce pas?(Είμαι φιλόλογος και τα γαλλικά είναι το φόρτε μου)
Κάποιος που συγχέει τη μόρφωση/εκπαίδευση με την παιδεία, αξίζει να κάνει παρέα αποκλειστικά με γιατρίνες/δικηγορίνες εις τον αιώνα τον άπαντα. Δε νομίζω να υπάρχει χειρότερη καταδίκη!
Ξεχνάς την καλλιέργεια όμως, η οποία δεν είναι ανάλογη της μόρφωσης. Είχα στην Ελλάδα μανικιουριστα πολύ καλλιεργημένη, ωραιότατες συζητήσεις έκανα μαζί της για διάφορα θέματα. Τα Ελληνικά της δε άψογα.Η βοηθός μου στη δουλειά ήταν φιλόλογος. Ε, ποιο ρηχό και βαρετό άνθρωπο δεν έχω γνωρίσει. Όλο για σελεμπριτις, δίαιτες, μαλλιά και ζώδια. Ένα λογοτεχνικό βιβλίο δεν άνοιγε ποτέ, μόνο κάτι κουτσομπολιστικα περιοδικά.
Έχεις δικαίωμά σου να σου αρέσει ό,τι θέλεις αλλά τα γούστα σου δεν σε κάνουν ανώτερο ή κατώτερο, όπως κι όλους μας δηλαδή.Κι αν εσύ μιλάς υποτιμητικά κάπως για τις κομμώτριες ή τις πωλήτριες στην εξομολόγησή σου να ξέρεις πως κανείς δεν πάει χαμένος σε αυτή τη ζωή.Εσύ μπορεί να μην τις θες αλλά υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που αγαπούν, λατρεύουν, σέβονται, ποθούν, βοηθούν, δημιουργούν σχέσεις και καυλώνουν με τους άλλους χωρίς να ζητούν πτυχία.Εσύ δικαίωμά σου να κάνεις ό,τι θες.Από ε
Μη θυμωνεις, άφησε απέξω τις θετικές επιστήμες στην ουσία. Γούστα είναι αυτά κι επιπλέον συμβαίνει το εξής υπέροχο συνήθως :όταν ο άλλος δεν έχει κάτι να πει με μας, συνήθως δεν έχουμε ούτε εμείς.Για κοινά ενδιαφέροντα μίλησε. Αυτά μετράνε. Ο τρόπος που το έθεσε είναι κράχτη. Σιγά. Ας δώσουμε κι άλλα σχόλια αλλά μην μας πιάσουν τα μεσάνυχτα κιόλας. :Ρ
Cook/αγΛ72: Ο Ύπο είναι αποτυχημένος ράπερ εδώ και πολλά χρόνια για μένα. Επίσης είναι διασκεδαστής και σε καμία περίπτωση καλλιτέχνης.Και δεν υπάρχουν νέα από ΖΝ μεριά. Φαγωθήκαν μεταξύ τους και καλά έκαναν γιατί είχαν αρχίσει να κουράζουν.Το τραγούδι ''Πανεπιστήμιο'' του Κραουνάκη ερμηνευμένο από τον Φάνη Μεζίνη είναι εκπληκτικό όπως είναι, δε χρειάζεται ούτε ρεμίξ ούτε τίποτα.Αυτά από μένα. Ελπίζω να σου απάντησα.)
Scroll to top icon