ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.6.2019 | 10:58

Και τι κανω τωρα;

Βγαινω με εναν τυπο τρεις μηνες. Στην αρχη, λιγο πανω απο το μηνα , καναμε τη συζητηση του τι ειμαστε. Η απαντηση του ηταν πως θελει αποκλειστικοτητα και απο τις δυο πλευρες αλλα οχι σχεση , αλλα στο μελλον μας βλεπει μαζι. Επισης, ανεφερε πως σχεση κανονικη δεν εχει κανει παρα μονο να κρατανε 1 με δυο μηνες περιπου. Το μηνυμα το πηρα οτι μου ελεγε μαλακιες, οτι θα ειμαστε μαζι κτλ και οταν με ρωτησε τι θελω εγω του ειπα πως ακομα οχι αλλα στο μελλον θα ηθελα να ειμαι μαζι του. Συνεχιζουμε , λοιπον ,και βρισκομαστε στο σημερα. Βγαινουμε εξω για καφε, φαγητο, παραστασεις, εχω γνωρισει σχεδον ολες τις παρεες του. Μιλαμε καθε μερα ακομα και αν δεν βρεθουμε, ειναι γλυκος. Εχει τυχει να με αποκαλεσει ως κοπελα του αλλα και πανω σε συζητηση να πει τους " τρεις μηνες που τραβιομαστε". Κουραστηκα πλεον να μην ξερω που βρισκομαι. Ουτε θελω να συνεχιζω προς το αγνωστο και να φαω τα μουτρα μου, καθως αρχιζω και δενομαι και εχω συναισθηματα για αυτον. Οποτε κλινω σε δυο σκεψεις. Το τελειωνω χωρις συζητηση η του ανοιγω ξανα τη συζητηση του τι ειμαστε ελπιζοντας οτι θα μου προτεινει να ειμαστε μαζι; ( αν μου πει το ιδιο πως καποια στιγμη θα ειμαστε μαζι, θα το τελειωσω) .
9
 
 
 
 
σχόλια
Το είδαμε, το είδαμε.Δεν τα μπορώ αυτά: αποκλειστικότητα, μας βλέπω μαζί στο μέλλον, αλλά τώρα απλά τραβιόμαστε και χαζά. Δεν μπορεί να πει κανείς @@δάτα και ακομπλεξάριστα οτι ναι, είμαστε μαζί αυτό το διάστημα και ό,τι ήθελε προκύψει. Λες και αν της πει ότι έχουν σχέση, θα πάει την άλλη μέρα σπίτι του να διαλέξει κουρτίνες.
Έλα ντε δεν το καταλαβαίνω αυτό το πρόβλημα των αντρών λες και αν πεις έχω σχέση η άλλη από αύριο θα αρχίσει πρόβες νυφικών. Κάνεις σχέση και όποτε γουστάρεις χωρίζεις αν θεωρςίς ότι δεν μπορείς άλλο τη σχέση
Περνατε καλα εχετε κοινα ειστε μια χαρα και εσυ θες απλα να σου πει ενα οκ ναι ειμαστε μαζι;;;; οι πραξεις και η καθημερινοτητα δεν σου φτανουν.... θελει απλα να πηγαινει το πραγμα και οπου βγει , δεν θελει να κανει συννενοηση γιατι μετα δεν θα ειναι ο ευτατος του λογικα ... θα υποκρίνεται για κατι αλλο και θα το χαλασετε....μη σε τρωει ο ποπος σου εχεις ισως την πιο φυσιολογικη σχεση και πας να το χαλασεις αστο να γινει..... και απο λογια εχουμε χορτασει !!!!
Σχέση έχετε, απλά δεν έχει γίνει ονοματοδοσία - τι ζόρι έχει δε γνωρίζω. Όσο για το "τραβιομαστε" , μια απλή, πολύ χαζή έκφραση είναι. Μην πιανεσαι από τέτοια χαζά. Άλλωστε, είναι ακόμη νωρίς. Ακόμη και βαρυγδουπες δηλώσεις να έκανε περί δεσμεύσεων και κουφετων, τρεις μήνες δεν είναι τίποτα.
Νομίζω τρώγεται χωρίς λόγο.Εξάλλου τι σημασία έχει να βάλεις ταμπέλα πάνω σας. Τα σημαντικά είναι: αποκλειστικότητα, και ότι θέλει να είστε μαζί.Δλδ αν σου πει "ναι, είμαστε ζευγάρι" θα νοιώσεις ξαφνικά καλύτερα?Θα είναι λιγότερο πιθανό να χωρίσετε?Λιγότερο πιθανό για απιστία ή οτιδήποτε άλλο?

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon