ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.6.2019 | 13:05

Γιατί;

Γιατί κάποιοι άνθρωποι είναι τόσο αρνητικοί στο να αποδεχτούν το ότι καταγόμαστε από τους πιθήκους; Σαν να τους λες ότι καταγόμαστε από τους αρουραίους. Από τους πιθήκους λέμε βρε άνθρωποι.
9
 
 
 
 
σχόλια
Έχουμε συγγένεια με τον πίθηκο.Δεν αποτελούμε εξέλιξη του.Αν δεν μπορείς να καταλάβεις τη διαφορά μην το παιζεις έξυπνος απέναντι σε κάποιον που υποστηρίζει τη θρησκευτική θεωρία μόνο και μόνο για να νιώσεις ανώτερος ενώ στην πραγματικότητα και εσύ δεν ξέρεις τι σου γίνεται.
Επειδή διάβασα κάτι περίεργα παραπάνω.. απο ποια επιστημονική κοινότητα έχει γίνει αποδεκτή η θεωρία της εξέλιξης ακριβώς??????Υπάρχει λόγος που αναφερόμαστε σε αυτήν ως "ΘΕΩΡΊΑ" της εξέλιξης. και είναι πολύ απλός, είναι απλά μια θεωρία. Η οποία μάλιστα έχει καταρριφθεί επιστημονικά με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Η μονη αναφορά στην εξέλιξη πλέον ακόμη και στην σχολική ύλη είναι για καθαρά ιστορικούς λόγους. Κάποτε η ανθρωποτητα πίστευε στην εξέλιξη, όπως πίστευε και οτι η γη είναι επίπεδη και την κρατάει στην καμπούρα του ο άτλας κάνοντας σερφινγ πάνω σε μια χελώνα...Όσοι επικαλούνται την θεωρία της εξέλιξης εν έτη 2019, δυστυχώς ανήκουν σε κάποια απο τις παρακάτω κατηγορίες.-Είναι παντελώς άσχετοι.-Πιστεύουν στην εξέλιξη και παράλληλα στο ξεμάτιασμα-μάτι-ζώδια κτλ.-Έχουν μείνει στα επιστημονικά δεδομένα της δεκαετίας του 60.Καλό είναι να έχουμε μια ιδέα τουλάχιστον πριν πετάξουμε την αρλούμπα μας, γιατί στην καλύτερη μπορεί να γίνουμε παράγοντας γέλιου.
Γιατί κάποιοι άνθρωποι είναι τόσο αρνητικοί στο να αποδεχτούν ότι το λεγόμενο ''άγιο φως'' ανάβει με αναπτήρα και δεν κατέρχεται με θαυματουργικό τρόπο από τον ουρανό; Γιατί κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν σε ''αναστάσεις'' άλλων ανθρώπων; Γιατί κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν ότι αν γίνουν καμικάζι αυτοκτονίας θα πάνε στον ''παράδεισο'' και θα τρώνε με χρυσά κουτάλια;Μα φυσικά επειδή είναι εγκλωβισμένοι στα δεσμά της θρησκείας, της μεγαλύτερης και πιο οργανωμένης απάτης που έγινε ποτέ.
Αρχικά να χαίρεσαι την καταγωγή σου. Ο πίθηκος από που προήλθε;Η καταγωγή του ανθρώπου δεν έχει απαντηθεί από κανένα. Είναι προτιμότερο όμως να μείνει έτσι από το να επιχειρείται η εξήγησή του, με θρησκοληπτικές ή θεωρητικές ανοησίες. Το βέβαιο είναι οτι χωρίς ύλη δε μπορεί να δημιουργηθεί τίποτα και η πλήρης απουσία ύλης ορίζεται ως κενό.
Scroll to top icon