Πρόστιμο 15.000 ευρώ στην Κίνσεϊ Βολάνσκι αλλά τα κέρδη ξεπερνούν τα 3,5 εκατ. ευρώ

Πρόστιμο 15.000 ευρώ στην Κίνσεϊ Βολάνσκι αλλά τα κέρδη ξεπερνούν τα 3,5 εκατ. ευρώ Facebook Twitter
1

Πρόστιμο 15.000 ευρώ αλλά και κέρδη που ξεπερνούν τα 3.500.000 ευρώ για την Κίνσεϊ Βολάνσκι, που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο του τελικού του Champions League φορώντας μόνο ένα προκλητικό μαγιό.

H 22χρονη Ρωσίδα κατάφερε να γίνει το απόλυτο viral του Champions League σπάζοντας απίστευτα ιντερνετικά ρεκόρ με την εισβολή της στο γήπεδο Wanda Metropolitano στον τελικό μεταξύ Λίβερπουλ και Τότεναμ.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η πράξη δεν έμεινε ατιμώρητη, αφού η Κίνσεϊ Βολάνσκι δέχθηκε για την «εισβολή» της πρόστιμο 5.000 ευρώ επειδή παραβίασε τους κανονισμούς της UEFA. Εάν το είχε ξανακάνει σε άλλη ποδοσφαιρική διοργάνωση, το πρόστιμο θα ήταν 8.000 ευρώ. Επίσης για διαφήμιση μιας σελίδας περιεχομένου για ενήλικες που ανήκει στον φίλο της, αμφιλεγόμενο youtuber Βιτάλι Ζντορεβέτσκιβ, τιμωρείται με άλλα 10.000 ευρώ.


Συνολικά, η 22χρονη Ρωσίδα θα πρέπει να πληρώσει 15.000 ευρώ, ένα χρηματικό ποσό ωστόσο πολύ μικρό αν λάβει κάποιος υπόψη τον οικονομικό αντίκτυπο, που είχε το εγχείρημά της, καθώς από όλο αυτό τα έσοδά της φέρεται να έχουν ξεπεράσει τα 3.5 εκατομμύρια ευρώ. 

Διεθνή
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γερμανικές εκλογές: Ξεκάθαρη νίκη για το CDU αλλά δεν φτάνει τα αποτελέσματα της εποχής Μέρκελ

Διεθνή / Γερμανικές εκλογές: Ξεκάθαρη νίκη για το CDU αλλά δεν φτάνει τα αποτελέσματα της εποχής Μέρκελ

Tο εκλογικό αποτέλεσμα των Χριστιανοδημοκρατών είναι πολύ χαμηλότερο από τις επιδόσεις του κόμματος υπό την ηγεσία της πρώην επί μακρόν ηγέτιδας και καγκελαρίου της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια