ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.6.2019 | 00:40

Η εξωτερική ομορφιά δεν μπορεί να είναι αιτία

που κάποιοι άνθρωποι δεν έχουν σχέση.Χαμηλή αυτοπεποίθηση; Ναι.Σπαστική συμπεριφορά λόγω αυτής; Ναι.Εγωκεντρισμός; Ίσως.Ή απλά να μην προσέχει κανείς την εμφάνισή του που αυτό είναι άσχετο από τη φυσική ομορφιά αλλά θεωρώ πιο σημαντικό!Σκεφτείτε ότι ούτε όλοι οι άντρες είναι "θεοί" ούτε όλες οι γυναίκες που κυκλοφορούνε είναι τέλειες. Αλλά οι περισσότερες γυναίκες βλέπω να προσέχουν τα μαλλιά τους, την υγιεινή τους και τα λοιπά.Μήπως να ψάξετε βαθύτερους λόγους από το προφανές ότι "δεν είμαι εμφανίσιμος/η και δε βρίσκω;"
2
 
 
 
 
σχόλια
Καλά λες. Η εξωτερική εμφάνιση δεν μπορεί να είναι η αιτία που ΚΑΠΟΙΟΙ δεν έχουν σχέση. Όχι όμως ότι όλοι από αυτούς που είναι εξωτερικά "μέτριοι" ή "ασχημοι", έχουν κάποιο άλλο πρόβλημα (χαρακτήρα ή συμπεριφορας, ή παιδείας ή κοινωνικών δεξιοτήτων). Όλοι ξέρουμε ότι κανείς δεν θα κοιτάξει κάποιον εξαιρετικά άσχημο, είναι η αλήθεια. Εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις. Που και πάλι, υπερτερούν σε κάποια άλλα πραγματα (εξουσία, χρήματα, ταλέντο, δεξιότητες, κοινωνική μόρφωση κλπ.) Αλλά πάλι, πόσοι είναι πράγματικα τόσο άσχημοι, χωρίς ούτε ένα καλό στοιχείο πάνω τους; Οπότε, η αλήθεια βρίσκεται στη μέση κάπου. Ή λοιπόν γιγαντωνουμε τόσο κάποια ελαττώματά μας και δεν αφήνουμε/επισκιαζουμε τα όμορφα μας χαρακτηριστικα (εκπέμποντας μιζέρια, γινομενοι απόμακροι κλπ) ή όντως είμαστε τόσο χάλια (κακά τα ψέματα)
Scroll to top icon