ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.6.2019 | 09:11

Παρελθον

Εχω προβλημα με το σεξουαλικο παρελθον της γυναικας μου. Εντονο κ αδικαιολογητο. Πχ, περναω απο ενα μερος που ειχε καποιον κ σκεφτομαι μονο αυτο. Ειναι μια γιορτη πχ Αγιου Γεωργιου σκεφτομαι οτι σα σημερα εστελνε σε καποιον χρονια πολλα με υποννοουμενα. Περναω απ το παλιο της σπιτι κ σκεφτομαι τι εκανε εκει μεσα. Ειμαι πολυ ηλιθιος?
11
 
 
 
 
σχόλια
Αμα βαλουμε κατω ολες τις γιορτες κ ολα τα μερη που πατε βολτα συν το τι εκανε στο παλιο της σπιτι με δαυτους,οοοοχι εχεις κ εσυ τα δικια σου! Ασε μας ρε κοπελια...
Αν δεν είσαι τρολ, τότε ναι, είσαι πολύ ηλίθιος...Επί της ουσίας, αυτός ο τρόπος σκέψεις είναι εμμονικός και συμπλεγματικός, χρειάζεσαι βοήθεια από ειδικό.Εκτός αν υπάρχει background που δικαιολογεί τέτοιες σκέψεις και δεν αναφέρεις, π.χ να περνάτε από ένα μέρος μαζί με τη γυναίκα σου, κι εκείνη να μιλάει για το τι έκανε με τους πρώην εκεί, ή να αναφέρει συνέχεια τις σεξουαλικές της εμπειρίες με άλλους.
Ναι ειναι συμπλεγματικος και το αναγνωριζει. Αποκαλει μαλιστα τον εαυτο του ηλιθιο που δειχνει και ελλειψη αυτοεκτιμησης. Να τον προσβαλλεις δε θα του κανει καλο. Θελεις βοηθεια απο ειδικο οντως αν εχεις τετοιες εμμονες. Δεν ειναι κ τπτ τραγικο για να τρομαξεις κα να τρεξεις σε ψυχιατρο σημερα κιολΑ, αλλα αν δε μπορεις να το διαχειριστεις οντως πρεπει να δεις καποιον σιγα σιγα. Κ επισης να μην τα λες στην γυναικα σου αυτα γιατι τοτε θα διαλυσεις και την σχεση κ θα μαστιγωνεσαι ακομα παραπανω.
Scroll to top icon