ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.6.2019 | 00:53

να το προσπαθησω ?

γνωριζομαστε στο πανεπιστημιο. με συμπαθει πολυ αυτος χωρις να κανουμς παρεα αλλα εχουμε κοινες παρεες. μου αρεσει απο την αρχη αλλα πιστευα οτι δεν εχω ελπιδες. τελη φεβρουαριου πηγαινουμε σε παρτυ μαζι και γνωριζομαστε καλυτερα και αρχιζει να μου αρεσει πολυ και να επικεντρωνομαι σε αυτον. αρχιζουν να κολλανε και οι παρεες μας και εχουμε καθημερινη επαφη. συνεχιζω να πιστευω οτι δεν εχω ελπιδες και αυτος να με συμπαθει παρα πολυ και να αρχιζει να κανει διαφορα του τυπου μολις ακουει για αλλο αγορι να θελει να μαθει τα παντα και τετοια. λιγες μερες πριν φυγουμε γιαα τις διακοπες του πασχα μου, βγαινουμε σε κλαμπ και μου την πεφτει. το αφηνουμε εκει. φευγουμε και γυρνωντας το παιρνουμε απο την αρχη χωρις να εχει πει ο ενας στον αλλον κατι. αρχιζουμε καθομαστε μαζι και γενικα περναμε πολυ χρονο μαζι και αρχιζει και ολη η παρεα να καταλαβαινει τι γινεται αλλα χωρις να σχολιαζει. να σημειωθει οτι επιεδη πιστευα οτι δεν θα γινει κατι του μιλουσα ανοιχτα και του περασα λαθος μυνηματα. αυτος γενικα ειναι στον κοσμο του. πριν φυγουμε για τις εκλογεςς και ενω ολα πηγαιναν καλα μου λεει να παμε για καφε (θα πηγαινε με εναν φιλο του και να παω και εγω) και του ριχνω ακυρο. ναι κολλησα ναι αγχοθηκα ναι εκανα μλκ. και τωρα τι να κανω εξεταστικη. εχει πεσει με τα μουτρα στο διαβασμα. το θεμα ειναι οτι οταν προσπαθει αυτος δεν προσπαθω εγω και το αναποδο. και δεν ξερω να αρχισω να του στελνω μυνμητα και να τον καλω σε αυτα που κανονιζουμε η να το αφησω ? βεβαια εμενα αυτη η κατασταδη με εχει κουρασει. αυτοε δεν ξερει τι θελει (ειχε και μια ασχημη σχεση το ερσινο καιλοκαιρι και του εχουν μεινει πολλα κομπλεξ και ανασφαλιες) και εγω δεν μπορω ενα καλοκαιρι να το περασω ετσι γιατι θα τον δω ξανα απο σεπτεμβρη. να το παιξω φουλ επιθεση με τον να τον καλω παντου αλλα χωρις να του πω κατι ξεκαθαρα η να το αφησω φλου? να σημειωθει οτι με την προην του αυτη εκανε την κινηση(κοριτσι)
3
 
 
 
 
σχόλια
Τα γράφετε όλα με μικρά, άλλα κολλημένα, άλλα ανορθόγραφα, αλλού λείπουν γράμματα, παντού λείπουν τόνοι, σημεία στίξης στο άκυρο κι όλα αυτά σε ένα κατεβατό με νοηματική απόδοση «μου πετάς ένα κεφτέ, ωχ το μάτι μου» . Απαιτώ υπότιτλους ή να σας καεί το android. Και μη μου πει καμιά γλυκομιλούσα «έλα μωρέ τον πόνο τους θέλουν να πουν». Να τον πουν και να διαβάζεται. Μου θέλετε και συμβουλές, τρομάρα σας. Στραμπούληξα τα μάτια μου νυχτιάτικα. Ορίστε μία: - Ο,τι κι αν κάνεις, καν' το τηλεφωνικά. Μακριά από τα πληκτρολόγια.
Scroll to top icon