ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.6.2019 | 13:20

Που πηγαίνει η σχέση μας;

"Που πηγαίνει η σχέση μας;",με έχουν ρωτήσει πεντε κοπέλες μέχρι τώρα στη ζωή μου.Και η απάντηση ήταν πάντοτε η ίδια:Όσο δε μ'αφήνεις ελεύθερο να εκφράζομαι όπως θέλω,όσο κρίνεις τους φίλους και τα ενδιαφέροντα μου,όσο μου γίνεσαι κολτσίδα,όσο γκρινιάζεις με το παραμικρό,όσο δεν με αφήνεις να ηρεμήσω ένα Σαββατοκύριακο με τις παρέες μου,όσο μου βάζεις χέρι για τις ώρες στη δουλειά,όσο δε μ'αφήνεις να λιώνω τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα με ταινίες,όσο θεωρείς απαραίτητο να έρχομαι για καφέ ή ποτό με τις βαρετές φίλες σου,όσο πρέπει σώνει και καλά να είμαστε μαζί στις γιορτές,λυπάμαι,πουθενά δεν πάει η σχέση μας.
24
 
 
 
 
σχόλια
Άλλο η ελευθερία χρόνου που χρειάζεται ο κάθε άνθρωπος για να αναπνεύσει , και άλλο να μην υπολογίζεις τον/την φίλη σου. Αφού ρε μαν δεν ψήνεσαι, χώρισε απλά και μην μας τα πρήζεις... Άντε γιατί έχετε μαζευτεί πολλοί με τα χαλαρά και τις ελευθερίες και πρηξατε τα συκώτια.
Νιώθω ακριβώς το ίδιο και σε καταλαβαίνω. Εγώ είμαι γυναίκα. Χρειάζομαι χώρο να αναπνέω, να κάνω αυτά που με ενδιαφέρουν χωρίς να με τρέχει από δω και από κει ο άλλος ή να έχει τις υπερβολικές απαιτήσεις, χωρίς να είναι υπερβολικά κτητικός. Αν δεν σου αφήνει χώρο να αναπνεύσεις ο άλλος και να σε αφήνει και μόνο/η σου με τον εαυτό σου, άσ'τα.
Εγώ σε νοιώθω πάντως .Το ότι έχεις σχέση δεν πρέπει να αποτελεί τροχοπέδη του να έχεις και ζωή .Σεβασμός στον χωροχρόνο του ανθρώπου δεν έβλαψε ποτέ και κανέναν.Σε οποιαδήποτε σχέση ερωτική ,επαγγελματική ,φιλικη ..
Άκου τι θα κάνεις. Θα πάρεις μια κούκλα από αυτές τις φουσκωτές. Θα τη φουσκώσεις όμορφα και ωραία και μετά κάθεσαι και απολαμβάνεις όλα τα οφέλη της σχέσης - μη σχέσης. Σεξακι όποτε θες, κολπάκια role playing κλπ ό,τι γούστα έχεις, θα τα έχει κι εκείνη και θα σε ικανοποιεί. Μπόνους, δε μιλάει, δε γκρινιάζει, μπορείς να βγεις με τους φίλους σου και δεν τη νοιάζει, αν θες να δείτε μαζί ταινία θα καθίσει μαζί σου, αν πάλι δεν θες, θα καθίσει ήρεμα στην ντουλάπα της και δεν θα παραπονεθεί. Ακόμα κι αν πας με άλλη κούκλα, όχι μόνο δεν θα κάνει σκηνή, μπορεί κιόλας να συμμετέχει κι αυτή. Think about it...
Πρόσεξε μόνο γιατί θα φτάσει κάποια στιγμή που δεν θα περνάει η μπογιά σου και θα παρακαλάς καμία που παλιά δεν θα ήταν του "επιπέδου" σου για λίγη προσοχή
Είσαι απλά ένας εγωιστής μαλάκας που δεν ξεκαθαρίζει από την αρχή ότι ψάχνεις τρύπα που να το παίζει και σχέση όταν δεν έχεις κάτι καλύτερο να κανείς.
Για κάτσε λίγο... Ας υποθέσουμε ότι τα σαββατοκύριακα βγαίνεις με τους φίλους, γιορτές είσαι αλλού, τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα βλέπεις μόνος σου ταινίες, καθημερινές δουλεύεις και ίσως θες ξεκούραση που είναι ανθρώπινο να θες να μεινεις λιγο μόνος, η εκάστοτε σύντροφος σου, που είναι σε όλο αυτό; Πως της δείχνεις ότι την θες και ότι νοιάζεσαι; Δεν είμαι υπέρ του να είσαι αυτοκόλλητος με τον άλλον, αλλά δείχνεις να μην βάζεις σε καθόλου υψηλή προτεραιότητα την εκάστοτε σχέση σου, ίδιως όταν 5 κοπέλες σου γκρίνιαζαν και είχαν τα ίδια παράπονα. Καμία γυναίκα δεν γκρινιάζει για πλάκα, δεν είναι το χόμπι μας να γκρινιάζουμε τουλάχιστον για τις πιο πολλές. Και κάτι άλλο. Αν νιώθεις πίεση και δεν σου αρεσει η γκρινια και μπράβο σου, να χωρίζεις ,να μην περιμένεις να σε ρωτήσει η άλλη που πάει η σχέση σας! Αλλά κάτι πάλι μου λέει ότι δεν θες να χωρίσεις γιατί θες πολύ μια κοπέλα, αλλά για μόνο όταν αδειάζεις και σε βολεύει εσένα, σαν guest ρε παιδί μου δύο φορές την εβδομάδα. Κατα τ'άλλα, δίνεις τόση όση σημασία ώστε να μην σε στείλει η να μην σου παίρνει τα αυτιά από την γκρίνια... Ωραίιιιος!Στο μονο που σε δικαιολογώ είναι στους καφέδες με τις φίλες...Είναι όντως πολύ βαρετά για κάποιον του αντίθετου φύλου.
Για την γκρίνια έχω ενστάσεις : δηλαδή όταν κάποιος έχει λόγους που δυσανασχετη με όσα κάνουμε και το εκφράζει με λογικά επιχειρήματα γιατί να είναι γκρίνια; Εμένα αυτό μου το έχουν προσαψει ως γκρίνια.Βέβαια, όταν δεν φευγεις και μένεις, ίσως χάνεις το δίκιο σου κι ακούγεται σαν βαβούρα. Ισως.
Αυτό είπα βρε Ανία :P(αν σε μπέρδεψα στην 1η σειρά στην 2η παρ. ειρωνεύομαι)Και εμένα μου το έχουν προσάψει, αλλά η συμπεριφορά του άλλου ήταν όπως του εξομολογούμενου. Είναι ωραίο κολπάκι να λες μια γυναίκα γκρινιάρα ώστε να μπει στο τρυπάκι να κατηγορεί τον εαυτό της που δεν φέρεται όπως η πλαστική κούκλα που είπε και το τρουφάκι και να μείνει μαζί σου παραπάνω από το καθόλου που θα σου άξιζε.
Ρητορικά(με) ρωτούσες;Θα σου επέτρεπα μεν, αλλά δεν περίμενες... Τς τς τς.Παντως πρέπει να υπάρχει μια καλή αναλογία ποσότητας και ποιότητας χρόνου κι εδώ δεν βλέπω μέτρο. Απλά αναρωτήθηκα γιατί να επιλέγεις να είσαι με κάποιον που θεωρεί ότι τον καταπιεζεις και δεν σε θέλει το ίδιο έντονα στην ζωή του όσο εσύ. Κι επειδή έχουμε κοινό εδώ που κάθεται ενώ θέλει παραπάνω... Ας το σκεφτεί λίγο. Αυτός δεν έχει ανάγκη... Ξέρεις πόσο τονώνει να δίνεις χυλόπιτα; Ο εξ. ξέρει, ρώτα τον κι αυτό και χωρίς την άδειά μου. :Ρ
Κάνε μου μανούρα Ανία, θα το αντέξω, μόνο που δεν έχω μανίκια να σηκώσω. :PΚατανοώ απόλυτα το σχόλιό σου και η απάντησή μου ήρθε από κάτω σαν την άλλη όψη του ίδιου νομίσματος. Κανένα μέτρο δεν υπάρχει κι ας προβληματιστούν εκατέρωθεν. Ανάγκη σίγουρα δεν έχει ο τύπος αλλά είναι βλέπεις, εκείνη η προβοσκίδα του ελέφαντα στο δωμάτιο που με γαργαλάει.
Και θα απλωθώ και δε θα μου κουνιέται. Έχω πρόγραμμα.Δικαιούμαι άπλωμα:- Καθημερινές όταν δουλεύω με τις ώρες στο λαπτοπ- Τα ΣουΚου με την παρέα που θα αράξουμε- Γιορτές κι αργίες- Τουλάχιστον μια μέρα που θα λιώνω σε ταινίες- Όταν θα βγαίνει για ποτό με τον Ταρζάν
Scroll to top icon