ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.6.2019 | 01:09

Πλατφόρμα γνωριμιών

Καλησπέρα σε όλους! Γνώρισα ένα παιδί από πλατφόρμα γνωριμιών , βγήκαμε παίχτηκε και φιλί και τον πείραζα πως τον βλέπω ον λαιν στη πλατφόρμα και μου απάντησε πως μπαίνει απλά για να σβήνει τις ειδοποιήσεις. Τελικά την επόμενη βλέπω πως μάλλον έχει διαγράψει την εφαρμογή και πως δεν μπαίνει πια. Επίσης όταν βγήκαμε πετύχαμε γνωστό μου ο οποίος ρώτησε εάν είναι το αγόρι μου και εκείνος απάντησε " όχι ακόμα". Πως μπορεί να με βλέπει? Έχει περάσει μια μέρα και δεν μου έχει στείλει. Το ότι διέγραψε την εφαρμογή λέει κάτι?
6
 
 
 
 
σχόλια
Αυτό που γνωρίζεται άτομα από dating sites, και μετά ξενερωνετε που έχουν ακόμα ανοιχτό το λογαριασμό τους ενώ το έχετε και εσείς λέγεται υποκρισία...να το κοιτάξετε
Κάτι που δεν έχει πει κανένας, μπορεί τώρα που σε γνώρισε να μην την χρειάζεται την εφαρμογή... Αλλά μιλήστε εσείς για καλό και για κακό, αλλά και η απάντηση οχι ακόμα δεν είναι κακή ... Μίλησε του!
Τον τσάκωσε η κοπέλα του και της είχε πει ότι ήταν ξεχασμένο προ αμνημονευτων χρόνων. Γενικά, εχε το στο νου, συνήθως οποιος σε θέλει δεν σου δημιουργεί αμφιβολίες. Τις αμφιβολίες τις προκαλούμε εμείς οι ίδιοι στον εαυτό μας που δεν μας αρέσουν τα συμπεράσματα που θα βγάλουμε γιατί μάλλον δεν είναι υπέρ μας. Σκέψου το λίγο. Λίγο. Αντε, πολύ λίγο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon