ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.6.2019 | 14:10

Χωρισμός μετά από 2,5 χρόνια

Χωρίσαμε πριν κάτι μέρες, δεν τσακώθηκαμε, ίσα ίσα, κλάψαμε και οι δύο τα λύσαμε πολιτισμένα και βγάλαμε αυτό, να χωρίσουμε. Εγω δεν ήθελα, αλλά τόσο καιρό το ένιωθα ότι αυτό θα συμβεί. Οταν χωρίσαμε την δεύτερη μέρα και γενικά όλες αυτές τις μέρες που είμασταν μαζί πριν φύγω για την πόλη μου αγκαλιάζομασταν όλοι τη νύχτα και με φιλούσε, μου έλεγε ότι δεν θέλει να με χάσει απ' τη ζωή του , κι ότι θα μου τηλεφωνεί να μιλάνε, και όντως το κάνει. Όταν ήρθα στη πόλη μου, κατάλαβα ότι όντως αυτόν τον άνθρωπο δεν θα τον ξανά φιλήσεις ποτέ, δεν θα ξανά νιώθεις έτσι όπως ένιωθες και πριν φύγεις, τον έχασες, τελείωσε. Με έπιασαν τα κλάματα, του έστειλα ότι μετάνιωσα αλλά είδα ότι εκείνος ήταν αποφασισμένος γι'αυτό, και έκανα πίσω. Ακόμα τον σκέφτομαι, δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω, ναι είναι αρχή, όλοι έτσι μου λένε, αλλά δεν μπορώ. Εκείνος ίσως προχωράει, έχει ήδη κάνει ένα πλάνο για τη ζωή του, και το εκτιμώ αυτό. Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ότι ήμουν μια κοπέλα η οποία τον πήγαινε πίσω, δεν ζούσε, δηλαδή όλα αυτά που κάνει τα έκανε και τότε, απλά ίσως πιέστηκε. Με παίρνει τηλέφωνο και δεν ξέρω πως να φέρομαι, νομίζω ότι κατά βάθος δεν θέλει να μιλάει, να βλέπει τι κάνω, να τον ρωτάω κι εγώ, είπαμε να μη χαθούμε και να έχουμε μια επικοινωνία, αλλά μετα όλο αυτό πιστεύω θα γίνει βάρος. Δεν ξέρω πως θέλω να γίνουν τα πράγματα, αν θέλω να προχωρήσω, θέλω εκείνον, θέλω να τον έχω αγκαλιά κάθε βράδυ και να μιλάμε για ότι ναναι πράγματα. Δεν ξέρω αν οι υπόλοιποι μήνες είναι αλλιώς, αν αλλάξω γνώμη αλλά πιστεύω πως δεν θα μπορώ. Ποσο δύσκολο είναι να χάνεις έναν ανρθωπο που αγάπησες πολύ. Που μοιράστηκες μαζί του πράγματα. Και τώρα ξαφνικά προχωράμε παρακάτω.
2
 
 
 
 
σχόλια
Πονάει πάρα πολύ, σε καταλαβαίνω. Όταν χάνουμε κάποιον που αγαπάμε στην αρχή είναι αφόρητο. Ένας συναισθηματικός πόνος που μας κατακλύζει. Ταυτόχρονα, μαθαίνουμε πολλά για τον εαυτό μας.Βουτάμε βαθιά και κάνουμε την αυτοκριτική μας. Για μένα το μυστικό είναι να σεβαστούμε την ελευθερία του άλλου, την ελευθερία να μη θέλει να είναι πια μαζί μας. Η επούλωση ξεκινά από τη θέλησή μας να μην ευτελίσουμε ό,τι νιώθουμε και η συνειδητοποίηση ότι πρέπει να προχωρήσουμε. Για να το επιτύχουμε πρέπει να διακόψουμε κάθε επαφή. Φυσικά τα πάραπανω είναι δικές μου απόψεις. Καλή τύχη!
Είναι πολύ δύσκολο γλυκιά μου, ξεριζώνεται ένα κομμάτι σου. Έζησες χρόνια με αυτόν τον άνθρωπο, έχτισες εμπειρίες μαζί του, ζούσες μαζί του. Είναι δύσκολο να μάθεις ξανά να ζεις μόνη σου αλλά είναι υγιές. Είναι υγιές που μια σχέση τέλειωσε με αυτόν τον τρόπο, ήρεμα, με σεβασμό και αγάπη και έχεις τόσες όμορφες στιγμές να θυμάσαι! Άλλες σχέσεις έχουν τόσο πολύ πόνο, τελειώνουν τόσο άσχημα, και αφήνουν τόσο πικρές αναμνήσεις που θέλεις να ξεχάσεις! Είχατε κάτι όμορφο και θα συνεχίσεις αν το έχεις πάντα μέσα σου!
Scroll to top icon