ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.6.2019 | 22:12

Ανασφάλειες

Οταν ημουν μικρότερη οι πρωτες σχέσεις που ειχα κάνει με είχαν παρατήσει επειδή ηθελαν να αποκτήσουν εμπειριες και εγω δεν ημουν ετοιμη να προχωρήσω στο σεξουαλικό κομμάτι. Τοτε θύμωσα με εκείνους ομως όταν ξεκινησα να καταλαβαίνω τη πολυγαμικη φυση των αντρων τους δικαιολογησα. Ειμαι 23 χρονών και για πρωτη μου φορα ειμαι μαζι με ενα ατομο που δεν ειχε σεξουαλικό παρελθόν. Παρόλο που η σχέση μας βαίνει καλως και ειμαστε περιπου ενα χρόνο μαζί, παντα εχω ανασφάλειες οτι θα με αφήσει για κατι καλυτερο η θα θελήσει να αποκτησει και κείνος εμπειρίες μιας και ειμαστε ακομα πολυ μικροί και έχουμε ολη μας τη ζωη μπροστα!
2
 
 
 
 
σχόλια
Ναι γλυκιά μου, οι προηγούμενες εμπειρίες σε τραυμάτισαν και έχουν εδραιωθεί μέσα σου σαν δυσλειτουργικές πεποιθήσεις. Φοβάσαι ότι κι ο επόμενος έτσι θα κάνει. Είναι μία ψευδαίσθηση. Ένας ειδικός θα σε βοηθήσει να απαλλαχτείς από αυτό εύκολα και να συνεχίσεις αισιόδοξα τη ζωή σου!
Scroll to top icon