ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.6.2019 | 16:24

Εγκυμοσυνη

Ειμαι η... ειμαι 21 και σπουδαζω.Προσφατα χωρισα απο το αγορι μου ημασταν 2 χρονια μαζι και παρα πολυ ερωετευμενοι ο λογος χωρισμου δεν αντεχε αλλο την πιεση πια πιεση δεν ξρ τι να πω δικαιολογιες ουτε μεναμε μαζι ουτε το εστελνα μηνυμ ακαθε μερα ουτε καν βλεπομασταν καθε μερα.Το θεμα μου ειναι αλλο πριν περιπου δυο εβδομαδες εμαθα οτι ειμαι εγκυος.Ναι εγκυος.Δεν ηξερα τι να καμω φυσικα και αποφασισα να το κρατησω αλλα απο την στιγμη που δεν εχω διπλα τον ανθρωπο μογ τον πατερα του παιδιου μου ο οποιος να τονισω οτι τα εφτιαξα με αλλη (απο οτι φαινεται δεν νιωθει αλλη πιεση) δεν ξερω πως να του το πω.Το εχω πει στους γονεις μου πραγματικα με στηριξαν και με σστηριζουν παρα πολυ ε τους ειπα να μην ανακατεφτουν σε οτι αφορα πως το θα το πω στον πρωην και πως θα αντιμετωπισω γενικοτερα την ολη κατασταση καθως παιδι,σχολη.Τι να κανω;
5
 
 
 
 
σχόλια
μπράβο σου για την απόφαση σου. Μπράβο γιατί διάλεξες τον δύσκολο δρόμο, γιατί είσαι πολύ νέα, σπουδάζεις, δεν είναι πλέον μαζί με τον πατέρα του μωρού σου, μοιάζει πολύ μπερδεμένη η κατάσταση.Να του μιλήσεις άμεσα. και.. οτι και να γίνει μην συμβιβαστείς σε μια σχέση απλά για χάρη του παιδιού.Το να είσαι μαζί με κάποιον απλά επειδή αυτος το βλέπει σαν υποχρέωση είναι σίγουρο οτι δεν θα σε κάνει ευτυχισμένη ούτε εσένα ούτε το μωράκι σου. Εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου η επιλογή σου αυτή να σε δικαιώσει, άλλα να ξέρεις οτι θα αντιμετωπίσεις πολλές δυσκολίες. Να είσαι δυνατή και καλότυχη στην υπόλοιπη ζωή σου!
Να του το πεις. Έχει ευθύνες ίσες με εσένα, είναι το παιδί σας άσχετα αν τώρα είναι με άλλη κοπέλα. Έχει ευθύνη και υποχρεώσεις απέναντι σε αυτό το παιδί. Δεν το έκανες μόνη σου, μαζί το κάνατε, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να ντρέπεσαι! Καλή δύναμη κορίτσι μου!
Βασικά μόνο τους γονείς σου έχεις και το μωρό σου βέβαια. Σε αυτόν που σε χώρισε απλά για να είναι με μια άλλη γκομενα, έπρεπε να το έχεις πει ήδη. Παιδι θα αποκτήσει, καλό είναι να το έχει υπόψιν του. Θα έχει κάποιες υποχρεώσεις απέναντι του. Τώρα, για χάρη του παιδιού ίσως πρέπει να σκεφτείτε αν μπορείτε να λειτουργήσετε ως οικογένεια. Αν όχι, και πάλι θα βρεις έναν τρόπο να το ζήσετε όσο πιο ανώδυνα όλο αυτό. Σου εύχομαι να γίνει το καλύτερο. Μπράβο στους γονείς σου!
Φυσικα κ πρέπει να γνωριζει. Απο κει κ έπειτα κ εφοσον εχετε χωρίσει, δεν εχει κμ υποχρέωση να ξαναειναι μαζι σου. Απεναντι στο παιδι ομως έχει. Ηθικά έστω αν οχι νομικά (δεν ξερω τι παίζει με το νομο). Κατά τ αλλα με το καλο σου εύχομαι!
Scroll to top icon