ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.6.2019 | 19:11

Καφρος σε λεωφορείο

Πίτα από κόσμο. ...Έκανα ένα βήμα πιο πίσω για να έχω μπροστά μου λίγο κενό να ανασαίνω, κι αυτός, το γομαρι, κάθε φορά απλωνόταν περισσότερο. Δεν ήθελα να με ακουμπάει ρε παιδιά. Κακό είναι; Όπως απλωνόταν αγγίζονταν τα μπράτσα μας. Μου φάνηκε επιτηδευμένο γιατί έγινε τρεις ή τέσσερις φορές αυτό που σας λέω. .. και ήθελα απλά να μιλήσω αλλά τον φοβήθηκα κιολας, μήπως με βγάλει παρανοϊκή και γίνω ρεζίλι.Και μετά ακούς τον Αθηναίο να έχει παράπονο για το μετρό και επειδή είσαι από τη Θεσσαλονίκη αναρωτιέσαι αν έχουν ζήσει ποτέ το στριμωγμα και την παρενόχληση στα ΜΜΜ όπως εσύ.
2
 
 
 
 
σχόλια
Καλά δεν έχεις ιδέα στην Αθήνα τι γίνεται το πρωί στο μετρό μέχρι να φτάσεις Σύνταγμα από ελληνικό.. σπρώχνει ο κόσμος για να μπει μέσα ενώ δεν χωράει ούτε παπούτσι!Ειδικά τώρα που ήταν εκλογές να δεις! Δεν υπήρχαν συρμοί και ο κόσμος κατέβαινε(κ εγώ μαζί) από την γραμμή 2 στην γραμμή 3 και μεναμε στις σκάλες Γιατί δεν χωραγε ο κοσμος να κατέβει! Στην Σαλονίκη τα πρωινά καθημερινής παίζει να είστε κ χλειδατα άμα συγκρίνεις με εμάς..
Ξέρεις έχει και στην Αθήνα λεωφορεία. Δεν πάει παντού το μετρό. Στο θέμα σου τώρα. Μπορεί να συνέβη αυτό που λες, μπορεί και όχι.Δεν ξέρω αν είσαι εσύ παρανοϊκιά αλλά μερικές είναι. Μια φορά σε λεωφορείο (ο ένας πάνω στον άλλον κτλ.) μία 50χρονη ευτραφής κυρία που έπιανε όλο το χώρο και βρωμούσε επίσης, με είχε στριμώξει στη γωνία έχοντάς με πλάτη. Και κάποια στιγμή κουνήθηκε και ο κώλος της άγγιξε το χέρι μου. Έπειτα άρχισε να μου λέει ''για ήρεμα εσύ νεαρέ, μη με ακουμπάς''. Ε, καλά, την έκανα ρεζίλι μετά.
Scroll to top icon