ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.6.2019 | 19:43

Αγάπη για το ποδόσφαιρο.

Είμαι κορίτσι και λατρεύω το ποδόσφαιρο. Δεν αγαπώ να παίζω, όσο να παρακολουθώ. Να πηγαίνω στο γήπεδο και να νιώθω τόσα συναισθήματα μέσα σε 90 λεπτά. Να υποστηρίζω με πάθος μια ομάδα. Ωστόσο, για τις σχέσεις μου με τα αγόρια νόμιζα πως θα ήταν θετικό. Αποδεικνύεται όμως ακριβώς το αντίθετο ή έστω μπορεί να πέτυχα περίπτωση αγοριού που ήθελε να το μοιραστεί όλο αυτό μόνο με τους φίλους του, που δεν του άρεσε το πόσο ασχολιόμουν με το ποδόσφαιρο.. Αλλά είμαι εγώ αυτή και δεν μπορώ να αλλάξω. Και δεν καταλαβαίνω γιατί στη τελική είναι κακό να περιμένω το σκ να πάω γήπεδο και όχι για ψώνια.
5
 
 
 
 
σχόλια
Ένα κοινό χόμπι, όπως πχ. το ποδόσφαιρο και η παρακολούθηση της αγαπημένης σου ομάδας δεν είναι αρκετό για να σε κάνει να ταιριάζεις και ιδιαίτερα ερωτικά με κάποιον, ούτε διασφαλίζει ότι είσαι επιθυμητή. Είναι τελείως διαφορετικά πράγματα και δεν σχετίζονται μεταξύ τους.
Scroll to top icon