ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.6.2019 | 19:49

Κλασικό πρόβλημα...

Δεν έχω κάνει σεξ στα 26 μου.Δεν είμαι πρότυπο αντρικής ομορφιάς, ούτε έχω φίλους για να βγαίνω και να γνωρίζω κόσμο.Γενικά η επαφή μου με το γυναικείο φύλο είναι ελάχιστη ως μηδενική.Ακόμα και αν κάνω προσπάθεια να γνωρίσω άτομα και να δημιουργηθεί μια κατάσταση η οποία να οδηγήσει στο σεξ, θα χρειαστεί χρόνος. Οπότε θα περάσω τα 27 ή και τα 28...Και αν κρίνουμε από τις απόψεις των γυναικών για τους άνδρες άνω (ακόμα και) των 20 ετών που δεν έχουν κάνει σεξ, καταλαβαίνετε την κατάστασή μου...Πλέον, δε το προσπαθώ καν. Έχω αποδεχθεί ότι θα πεθάνω παρθένος...Απλώς λέω στον εαυτό μου οτι υπάρχουν σημαντικότερα προβλήματα και προχωράω προσπαθώντας να μη το σκέφτομαι...Υ.Γ. Σεξ επι πληρωμή δε παίζει για ηθικούς λόγους...Αυτά τα όμορφα...
9
 
 
 
 
σχόλια
Το χειροτερο ειναι αυτο που λες οτι και να γνωρισεις κοπελα θα παρει χρονο. Δηλαδη και δεν προσπαθεις αλλα αμα τυχει θες να γινει και αμεσως. Τιποτα δεν ερχεται χωρις προσπαθεια φιλε μου. Προσπαθησε τουλαχιστον, μιλα με κοριτσια.Μπορει στην αρχη να απορριφθεις και να πονεσεις. Με την αντοχη στον πονο ομως θα κερδισεις πολλα και ενδεχομενως να βρεις την κοπελα που ψαχνεις .
Φίλε, ένα θα σου πω.Πήγαινε στους MOS(Men of Style).Έχουν βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο που ήταν ακριβώς στην ίδια ή και σε χειρότερη κατάσταση.Αν θες να αλλάξεις τη ζωή σου ψαξτο κάνε μια αίτηση και θυσίασε μερικά χρήματα για τον εαυτό σου.
Ίσως αν χαλαρώσεις και δεις τα πράγματα χωρίς πίεση να έρθει και το σεξ στην ζωή σου. Και εγώ 25 είμαι και δεν έχω κάνει σεξ αλλά η ζωή θέλει χαλαρά πράγματα. Εγώ δυστυχώς μέχρι σήμερα κοιτούσα να είναι όλοι γύρω μου ευτυχισμένοι και ξέχασα τον εαυτό μου γι αυτό και δεν έκανα ποτέ σχέση. Έφτασα τελικά 25 και μόλις έσβησα τα κεράκια κατάλαβα τι έχω κάνει ? από εδώ και πέρα την ζωή μας. Και όσο για την εμφάνιση ξεκινάει από μέσα μας.
Καλό είναι να γράφονται τέτοιες εξομολογήσεις για να τις βλέπουν και οι 19χρονες και οι 20χρονοι που δεν έχουν κάνει σεξ.Δεν θα διαφωνήσω με αυτά που γράφει η Μαρία604.Κατανοώ την άποψη που γράφεις στο υστερόγραφο, κι εγώ συμφωνώ επί της ουσίας, αλλά πιστεύω δεν χρειάζεται να είναι κανείς τόσο απόλυτος. Οπότε θα ήθελα να σου πω μήπως πρέπει να αναθεωρήσεις αυτό που γράφεις... Έστω για λίγες φορές...Έχω συναντήσει ανθρώπους που βρέθηκαν στην ίδια κατάσταση με σένα (έστω σε λίγο μικρότερη ηλικία), μόλις ξεκίνησαν επί πληρωμή μετά πήραν μπρος. Μπορεί και να μη γίνει έτσι βέβαια, αλλά θα μπορούσε να το δοκιμάσει κανείς.
Καλά κάνεις και δεν απελπίζεσαι και προχωράς γιατί πραγματι υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα, για τον κάθε άνθρωπο είναι υποκειμενικό. Είναι μια χαρά της ζωής που είναι αλήθεια στο χέρι σου να απολαύσεις εάν πρώτα βελτιώσεις κάποια πράγματα που ξεκινούν, όπως όλα, από τον εαυτό σου;-)Αποφάσισα να σχολιάσω μόλις διάβασα το "συμπέρασμα" που έβγαλες, ότι δηλαδή έχεις αποδεχθεί ότι θα πεθάνεις παρθένος. Αστηρικτη γενίκευση, και για να σου δώσω κουράγιο, σου λέω ότι πολύ κοντινό μου άτομο έκανε σεξ πρώτη φορά στα 27 του, ενώ είχε αποδεχθεί το ίδιο με εσένα, και τώρα στα 38 του και 8 κοπέλες μετά, βρίσκεται σε μονογαμική σχέση. Η πρώτη του κοπέλα βρέθηκε από το Skype, τσάταραν για κάποιο καιρό και βρέθηκαν μόλις αποφάσισαν ότι ταίριαζαν. Μπορείς κι εσύ να ξεκινήσεις να μιλάς με κοπέλες είτε online είτε irl, χωρίς να έχεις συγκεκριμένες προσδοκίες για να μην απογοητευεσαι, να δεις πώς επικοινωνούν και εάν κάποια θέλει να σε γνωρίσει καλύτερα. Το 'χεις, πιστεύω σε εσένα φουλ όμως!!ΥΓ. Κι εγώ είχα αποδεχθεί ότι θα πεθάνω παρθένα κάποτε..
Scroll to top icon