ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.6.2019 | 19:10

εγχειρηση.

Πριν λιγα χρονια ειχα κανει 2 επεμβασεις ρουτινας στο κοτσι,αν γνωριζετε. Μια στο καθε ποδι. Οταν τελειωσε το χειρουργειο και μετα απο ενα μηνα εβγαλα τις γαζες το ποδι μου ηταν σε χειροτερη κατασταση απ'οτι πριν,πολυ χειροτερη,πολυ πιο στραβα τα δαχτυλα απ οτι ηταν πριν. Το πιο σημαντικο,ηταν πρησμενα και τα δυο σε εκεινο το σημειο μετα το χειρουργειο και ειναι ακομα το ιδιο πρησμενα μετα απο 5 τουλαχιστον χρονια συνεχομενα,οχι μονο οταν κουραζομαι κτλ. Πηγα πολλες φορες μετα αλλα μου ελεγε συνεχεια οτι δεν ειναι κατι κ οτι θα περασει. Ξερω οτι το αφησα ΠΟΛΥ καιρο και λαθος μου. Πλεον καταλαβαινω οτι κατι δεν παει καλα οχι μονο αισθητικα,αλλα και λειτουργικα. Οταν παω να σταθω στις μυτες, καταλαβαινω οτι υπαρχει προβλημα κ καποιες φορες και στο βαδισμα(ουτε αυτο το ειχα πριν). Δυστυχως δεν μας ειχε δωσει αποδειξη κ δεν εχουμε κρατησει καποιο χαρτι ως αποδεικτικο, ετσι ωστε να γινει μηνυση. Ειναι κ ο πιο γνωστος ορθοπεδικος στην πολη. Θα κλεισω ραντεβου ξανα σε αυτον αλλα και σε αλλον. Υπαρχει καποιος τροπος να του κανω μηνυση αφου μαλλον δεν υπαρχει καποιο αποδεικτικο? ή δεν ξερω γενικα πως πρεπει να κινηθω. Πολλα λεφτα τζαμπα σε μια εγχειρηση που ηθελα πολυ να κανω κ κατεληξε να γινει 10 φορες χειροτερο το προβλημα μου μετα..
2
 
 
 
 
σχόλια
Το ίδιο χειρουργείο έκανα κι εγώ το 2012 και στα δύο πόδια. Ούτε εμένα πήγε καλά. Μάτωνα, με χτυπούσε ρεύμα, είχαν πεταχτεί από τη θέση τους δύο βίδες. Έκανα διορθωτική γιατί έπρεπε σε άλλον όμως γιατρό βέβαια. Τα πόδια μου δεν είναι όσο "τέλεια" ήταν μόλις μου έβγαλαν τις γάζες της 1ης εγχείρησης. Πάλι όποτε θέλουν πονάνε. Είναι μια επέμβαση που αν γίνει με τη μέθοδο της οστεοτομιας δεν πετυχαίνει πάντα. Στο βάδισμα επηρεάζει πολύ έως πάρα πολύ. Όσο για το αν θα βρεις το δίκιο σου αμφιβάλλω γιατί είσαι ένας απλός πολίτης και αυτός ένας ολόκληρος γιατρός. Κάνε εικόνα ένα δικαστήριο με εσένα και άλλους δέκα να υποστηρίζουν εσένα και το γιατί με άλλους δέκα γιατρούς που να τον υποστηρίζουν που και κάποιον άλλο γνωστό θα έχει που δε θα επιτρέψει να χαλάσει το όνομα του. Αυτή η άτιμη "ανισότητα" θα μας φάει καμιά μέρα.
Scroll to top icon