ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
14.6.2019 | 20:00

Ερωτηση προς αγορια...

Αν ζητουσατε τον αριθμο κινητου μιας κοπελας που γνωριζετε 2 εβδομαδες εκεινη σας εχει δωσει σημαδια οτι της αρεσετε.... Ματιες....ενδιαφερον για την υγεια σας κλπ.....και τελος παντων τον ζητουσατε και σας ελεγε αλλη φορα και της ζητατε 2-3 φορες συγγνωμη........Θα την ξαναπλησιαζατε??? Γιατι αυτο μου τυχε εμενα μου το ζητησε αυτο το παιδι αλλα εκεινη την ωρα ημουν βιαστικη και ασε που ειμαι λιγο δυσκολη σε αυτα αλλα μου αρεσει αυτος....και τωρα φοβαμαι μην τον εδιωξα.....Του πα αλλη φορα τον ακουσα να λεει και αυτος "αλλη φορα" σε φαση οτι αυτος πιστευει οτι δεν θα του το δωσω ποτε.... Και μετα μου ζητησε 2-3 φορες συγγνωμη......του χω δειξει το ενδιαφερον μου αλλα ξερετε χωρις να κανω μπαμ οτι τον γουσταρω.......Τι λετε??? Θα με ξαναπλησιασει η δεν θα ξανασχοληθει μαζι μου???
4
 
 
 
 
σχόλια
Αν σε θέλει πολύ ίσως να σε ξαναπλησιάσει. Μπορεί και να ξενέρωσε, ή να μην σε ξαναπλησιάσει γιατί φοβάται μην του πεις όχι και δεύτερη φορά. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τον πλησιάσεις εσύ και να του πιάσεις κουβέντα και να φτάσετε και στο τηλέφωνο. Δεν πιστεύω ότι χρειάζεται να κάνει "μπαμ" ότι σου αρέσει, είσαστε στις αρχές ακόμα. Σίγουρα αν τον προσεγγίσεις περισσότερο και καταλάβεις τον χαρακτήρα του θα έχεις πολύ πιο ξεκάθαρα συμπεράσματα.
Αν σέβεται τον εαυτό του,τότε όχι.Όσο βιαστική και να ήσουν αν ήθελες να το δώσεις,θα το έδινες, εκτός πια κι αν πέθαινε άνθρωπος.Όπως είπανε κι οι υπόλοιποι, τώρα αν πραγματικά θες να κάνεις κάτι μαζί του θα πρέπει ίσως να προσεγγίσεις κι αυτή τη φορά θα πρέπει να κάνει μπαμ ότι τον γουστάρεις.Αλλιώς καλύτερα να προχωρήσεις στον επόμενο.
Scroll to top icon