ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.6.2019 | 10:42

Εκλεκτικός

Γεια σας παιδιά. Είμαι 27 άντρας και το θέμα μου αφορά σχέσεις. Δεν κάνω ποτέ προσέγγιση πρώτος σε γυναίκες, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα, στην εποχή μας μάλιστα θεωρείται και προτέρημα. Το θέμα μου είναι ότι ακόμα κι όταν έρχονται γυναίκες σ' εμένα για να με γνωρίσουν, εννοώ όχι για απλή γνωριμία, εγώ επειδή είμαι αρκετά ντροπαλός τις διώχνω με τον τρόπο μου. Πολλές φορές είμαι αγενής ή δεν τις μιλάω καθόλου ή τις γειωνω. Όλα αυτά χωρίς να θέλω όμως. Απλά είναι αντανακλαστικό, τρομάζω εκείνη τη στιγμή και προτιμώ την ασφάλειά μου. Όλες οι σχέσεις που εχω κάνει μέχρι τώρα είναι τέτοιες που οι κοπέλες που με προσέγγισαν είχαν προσπαθήσει πολύ μαζί μου. Οι πιο πολλές απλά την έκαναν με τά την απόρριψη. Ξέρω βέβαια, κι όλοι οι άντρες το ξέρουν, ότι μόνο αν συμπεριφέρεσαι εκλεκτικά σε βλέπουν οι γυναίκες σοβαρά και θέλουν να σε κατακτήσουν. Αλλά νομίζω πως εγώ το παρακάνω, χωρίς βέβαια να θέλω, αλλά επειδή είμαι ντροπαλός και δεν ανοίγομαι εύκολα. Απλά αναρωτιέμαι αν κάποιες από τις περιπτώσεις που απορρίπτω είναι καλύτερες από αυτές στις οποίες υποκύπτω επειδή οι κοπέλες επιμένουν παραπάνω μαζί μου. Και φυσικά δεν θα ήθελα να πάω στο άλλο άκρο δηλαδή να πηγαίνω με την καθεμία που θα μου την πέφτει ή να γίνω ένας λιγούρης looser. Απλά ψάχνω τρόπους να μην είμαι τόσο εκλεκτικός.
4
 
 
 
 
σχόλια
Διάβασα αυτό και σταμάτησα."Δεν κάνω ποτέ προσέγγιση πρώτος σε γυναίκες, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα, στην εποχή μας μάλιστα θεωρείται και προτέρημα"Σου μιλάω με όσο πιο πολύ ειλικρίνεια μπορώ να διαθέσω αυτή τη στιγμή. ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΓια τις κοπέλες και τις γυναίκες, ένας άντρας που δεν θα πλησιάσει μια κοπέλα για να της εκφράσει το ενδιαφέρον του, θεωρείται αποκαρδιωτικό και αρνητικό στοιχείο για τον χαρακτήρα του. Επειδή ακριβώς, είχα μια τέτοια συζήτηση εχθές με πολύ νεότερο άτομο από εμένα (εάν υποθέσουμε ότι θεωρούμαι μεγάλη και παλεών αρχών) ναι ενοχλεί πολύ το γεγονός ότι οι σημερινοί "άντρες" είναι κότες.
Αλλο η εκλεκτικοτητα κ αλλο η αγένεια. Αυτο που περιγράφεις εγω το ονομαζω αγένεια. Οταν σε προσεγγίζει ενας ανθρωπος μπορείς ξεκάθαρα αλλα ευγενικά να πεις οτι δεν ενδιαφέρεσαι. Δε χρειαζεται να γινεις αγενής για να ξεκαθαρίσεις σε κπ οτι δεν ενδιαφέρεσαι.
Αυτό που όλοι οι άντρες ξέρετε την μονοδιάστατη ψυχολογία όλων των γυναικών, αλλά δεν ξέρετε πώς να τους φερθείτε και ειδικότερα πώς να σχετιστείτε μαζί τους, να το κοιτάξετε λίγο οι 27χρονοι τάχα μου εκλεκτικοί εξομολογούμενοι.
Scroll to top icon