ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.6.2019 | 23:24

Η ταινια μου!!

Καλησπερα παιδια, δεν βαζω τονους γιατι δεν ειναι και απαραιτητο! ΑΑ και απο ορθογραφια μερικα λαθακια μην με παρεξηγησετε!! Καθε ενας εχει την δικια του ζωη του αρεσει δεν του αρεσει, δεν ξερω και αν προσπαθει να την αλλαξει!! Εγω ειμαι ηθοποιος τις ζωης εχω παξει στην Μερα της μαρμοτας και στο Deja vu!! Οσκαρ δεν εχω παρει ακομα, μου το εκλεψε ο ντικαπριο μεσα απο τα χερια αλλα αυτο ειναι αλλο Θεμα Τωρα πρωταγωνιστο στην ταινια Η ζωη, ζωη της ζωης μου.... Υποθεση ειναι καποιος λιγο πιο μεγαλος απο 30 ξυπναει καθε πρωι καπου στις 10 με 11 πηγαινει σε μια σχολη, ενω πρωτα εχει παρει 3 flujetin και μισο η και παραπανω stedon εαν χρειαζεται μεχρι το βραδυ και πριν κοιμηθη παιρνει και πριν κοιμηθη παιρνει και μια ολαζαπλινη. Προκειται για αληθινη ιστορια, εδω και λιγους μηνες προβαλετε αποκλειστικα και μονο στο δικο μου δικτυο καλο βραδυ!!
2
 
 
 
 
σχόλια
Ρε θηριο τα ladose τα κατεβαζεις σαν καραμελες. Αλλαξε συνηθειες στη ζωη σου κ καταπολεμησε τα αιτια που σε εφτασαν σε αυτη τη φαση. Η αγωγη χτυπα τα συμπτωματα κ οχι τη ριζα του προβληματος.Ο doctor τι λεει?
Scroll to top icon