ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.6.2019 | 16:21

Να αρχίσω το κάπνισμα?

Περνάω δύσκολη φάση ψυχολογικά τελευταία ενώ έχω γύρω μου ανθρώπους που με νοιάζονται..Υπάρχουν στιγμές που αράζω στο μπαλκόνι ακούω μουσική για να χαλαρώσω αλλά δεν μπορώ.Με κατακλύζουν σκέψεις.Έχω σκεφτει να αρχίσω το κάπνισμα για να αποβάλλω όλο αυτό το φορτίο.Είμαι 28 και δεν έχω καπνίσει ποτέ μου.Ξέρω είναι το πιο χαζό που μπορώ να κάνω στον εαυτό μου αλλά δεν μπορώ να χαλαρώσω.Έχω σκεφτεί να επισκεφθώ κάποιον ειδικό αλλά κολλάω στο να ξεγυμνώσω τον εαυτό μου σε εναν άγνωστο.Πειτε μου τη γνωμη σας..Σας ευχαριστώωω
7
 
 
 
 
σχόλια
Ξεκίνα με σεξ και αν συνεχίζουν να σε κατακλύζουν σκέψεις δοκίμασε την συγγραφή.Αν δεν.. χορός, μουσικό όργανο, τραγούδι. Nομίζω πάντως καλύτερα να εξαρτηθεί κανείς από το κάπνισμα παρά από τους ψυχολόγους ή το Facebook ή ακόμα χειρότερααπό τον υγειινισμό. Παρατηρώντας τους γύρω μου, πολύ περίπου, θα έλεγα ότι οι καπνιστές έχουν χειρότερες αποδόσεις στα αθλήματα αλλά έχουν καλύτερη ψυχική υγείααπό τους μη καπνίζοντες.
Σαν χρονιος καπνιστης που δεν μπορω να το κοψω με τιποτα θα σου πω πως ειναι απο τα μεγαλυτερα λαθη που μπορεις να κανεις. Θα εθιστεις και καθε φορα που θα εχεις αγχος στεναχωρια θα ειναι το πρωτο πραγμα που θα σκεφτεσαι να κανεις.
Μην αρχίσεις για κανέναν λόγο το κάπνισμα σε παρακαλώ. Αν δεν αισθάνεσαι άνετα να πας κατευθείαν σε ειδικό, δοκίμασε να κάνεις μακρινές βόλτες περπατώντας ζωηρά για να χαλαρώσεις και να αποφορτιστεί το σώμα σου (πολλές φορές και το άραγμα δεν βοηθάει). Καλή τύχη και μην αρχίσεις κάτι που έχει πολλές πιθανότητες να σου στοιχίσει αργότερα!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon