ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.6.2019 | 00:22

δευτερη φορα πανελληνιες

Καλησπερα...φετος εδωσα πανελληνιες και ελεγα για πληροφορικη απθ η εφαρμοσμενη παμακ..το διαβασμα που εκανα δεν ηταν το καλυτερο και ηξερα οτι δεν κανω το κατι παραπανω.. φανηκε και στα γραπτα οτι η προετοιμασια μου δεν ηταν επαρκης..απο χαζομαρες εχασα μορια και εν τελει ειμαι σχεδον σιγουρος οτι δεν περναω εφαρμοσμενη..το θεμα ειναι οτι υπαρχει λογος που δε διαβασα αρκετα...δεν ηθελα αρκετα πληροφορικη..αλλα ψυχολογια..και αυτο το καταλαβα λιγο αργα..περιπου φεβρουαριο..οποτε δεν ειχα και πολυ κινητρο..ωστοσο δε τα παρατησα διαβασα οσο διαβασα και εγραψα μετρια..τελος παντων με τα πολλα και τα λιγα θελω να ξαναδωσω γιατι αν και μαλλον περναω οικονομικων επιστημων και απθ και παμακ και μηχανικων πληροφορικης στο πρωην τει σινδου δε θελω ιδιαιτερα αυτες τις σχολες..θελω ειτε να ξαναδωσω απ το ιδιο πεδιο λογω λιγοτερου διαβασματος καθως τα ξερω ηδη..ειτε απο θεωρητικη για ψυχολογια που θελω περισσοτερο αλλα θα θελει διαβασμα οχι αστεια..το κυριο θεμα μου ειναι αν θα δωσω με παλια η με τη νεα υλη..γιατι με τη νεα δε νομιζω να μπορεσω να σηκωσω τοσο διαβασμα καθως και στις δυο κατευθυνσεις η υλη εχει αυξηθει τρομακτικα..εσεις γνωριζετε ισως τι ισχυει η απο την εμπειρια σας συνηθως τι γινεται? οι μαθητες που δινουν δευτερη φορα με ποια υλη δινουν?
1
 
 
 
 
σχόλια
Η ύλη είναι αυτή που θα δώσουν όλοι. Δεν θα δώσεις με παλιά ύλη. Επίσης το να αλλάξεις κατεύθυνση και σε ένα χρόνο να δώσεις από θεωρητική που καμία σχέση δεν έχει με αυτή που είσαι είναι αρκετά ριψοκίνδυνο. Θέλει πολύ καλή προετοιμασία. Σκέψου ότι τα περισσότερα παιδιά από 1ή Λυκείου κάνουν θεωρητικά μαθήματα. Θα σου πρότεινα να κάνεις ένα καλό μηχανογραφικό, ψάξε σχολές και προγράμματα σπουδών και δες τι θα κάνεις αφού περάσεις. Είναι πολύ νωρίς ακόμα.καλη επιτυχία!
Scroll to top icon