ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.6.2019 | 18:28

Μετράει ή όχι ;

Μετράει η εξωτερική εμφάνιση για να βρει κάποιος έναν σύντροφο ; Ίσως μετράει περισσότερο από τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα; Από διάφορες εξ που έχω διαβάσει εδώ μέσα με τέτοια προβλήματα ένα κοινό σε όλες είναι το :'' Γυμνάσου φτιάξε σώμα'' αλλά άμα φταίει το πρόσωπό σου εκεί τι μπορείς να κάνεις ; Όταν πάω και μιλάω σε κοπέλες δεν μου δίνουν σημασία καν ή είναι σε σχέση (που μπορεί να είναι ψέμα από μερικές για να με αποφύγουν) και κοπέλες που γνώριζα (π.χ. σχολείο σχολή κλπ) όταν τους έλεγα τι νιώθω για αυτές η μοναδική απάντηση που λάμβανα ήταν '' είσαι καλό παιδί σε βλέπω σαν φίλο''. Δεν έχει έρθει ποτέ να μου μιλήσει κοπέλα έξω (σε club bar κλπ). Εχω δοκιμάσει και εφαρμογές μπας και γίνει τίποτα και εκεί αλλά τίποτα είχα κάποια ελάχιστα ''match'' αλλά όταν πήγαινα να στείλω μήνυμα δεν τις έβρισκα (με έσβηναν) ή δεν απάνταγαν ποτέ. Χτες που είχα πάει βόλτα άκουγα κάτι παιδιά σε διπλανό τραπέζι να λένε :'' ήρθε και μου την έπεσε μια στην στάση του λεωφορείου'' και ένιωσα τόσο άσχημος εκείνη την ώρα. . Και όχι δεν ζητάω μια κοπέλα που να είναι μοντέλο. Εχω μιλήσει και σε κοπέλες που έχουν περιττά κιλά αλλά και πάλι τίποτα. Αρχίζει και με πιάνει μια απελπισία επειδή θέλω επιτέλους να βρω μια κοπέλα , να αγαπήσω και να αγαπηθώ. Δεν αντέχω άλλο αυτή τον μοναξιά...
15
 
 
 
 
σχόλια
Οι cool τύποι είτε όμορφοι, είτε "άσχημοι" θα είναι ένα βήμα μπροστά. Γι αρχή στροφάρουν και έχουν καλή αντίληψη. Καλές οι ανασφαλειες με την εμφάνιση και το αντίθετο φύλο, ένα σωρό έχω, αλλά μετά μετράει η αντίληψη.Και μια φιλική συμβουλή : όσες έχουν περιττά κιλά δεν είναι ηλιθιες και δεν τους κάνεις χάρη. Πρέπει να γουστάρουμε αυτό που βλέπουμε. Πάντως, δεν σε βρίσκω περιποιημένο, εμφανισιακό τύπο δεν έχεις, χιούμορ και κοφτερό μυαλό στο εύχομαι, σούπερ χαρακτηριστικά που να σε χαζεύει η άλλη και να μην ακούει η άλλη τι λες επίσης. Σου λείπει η γοητεία.
Επειδή παρεξηγήθηκα και έχετε δίκιο γιαυτό που λέτε ότι και τους κάνω την χάρη επειδή δεν το έθεσα σωστά. Δεν το είπα σε φάση ότι τους κάνω την χάρη που τους μιλάω. Γιατί σε άλλες εξ που έχω διαβάσει αρκετοί γράφανε :''Κοίτα και μια παχουλή , όχι τόσο όμορφη κλπ.Τράβα να της μιλήσεις μπορεί να είναι καλή κοπέλα κλπ''.Και φυσικά μου άρεσε αυτό που έβλεπα γιαυτό μίλαγα. Αλλά άμα κρίνω και από τα λόγια της Alice και τα δικά σου δεν θα θέλει καμία να προχωρήσει σε συζήτηση μαζί μου.
Αρκετοί : το Ελπιδάκι κυρίως έχω δει να το λέει, και; Άκου λίγο, αν δεν έχεις τρελό λέγειν και καλή εμφάνιση (π.χ. εμένα μ' αρέσουν οι χαριτωμένοι εμφανισιακά, με την έννοια ότι ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του που δεν είναι πάντα το αναμενόμενο σύμφωνα με τα κοινωνικά πρότυπα). Τώρα, αυτό που έχει παρερμηνευτει είναι να μην μιλάμε σε κάποια που δεν θα έπρεπε να μας αρέσει γιατί η γειτονιά και οι φίλοι μας θα την πούνε μπαζο αλλά εμείς την γουστάρουμε. Αυτό ναι, να παραδέχεσαι τι σου αρέσει όντως. :)Τώρα στο άλλο, αν θες σουλουπωμα, να το κάνεις, η εικόνα που δίνουμε στους άλλους μετράει αλλά και για μας, μας δίνει άλλη σιγουριά η πιο φροντισμένη εικόνα του εαυτού μας.Στο άλλο θέμα της προσέγγισης, οι πιθανότητες να κάτσει μια γνωριμία δεν είναι με το μέρος σου έτσι κι αλλιώς, όπως ούτε με το δικό μου μια γνωριμία της προκοπής έστω, είναι ζήτημα τύχης και ότι δεν έχεις ιδέα σε τι φάση είναι η άλλη που θα πας να της την πέσεις. Όμως πρώτα δες κάποια σημαδια που θα μετρησουν και με μια άγνωστη: κάπου safe σαν χώρος, να σε έχει προσέξει και να σου έχει χαμογελάσει ιδανικά. Μπορείς βέβαια να προσεγγίσεις κοπέλες που έχετε πιο συστηματική επαφή κτλ.Υ. Γ. 1. Παλιό και κλισέ : εσύ θα σε έβγαζες ραντεβού; Θα πέρναγες καλά; Πόσο καλά; Τόσο διασκεδαστικα που θα το θελες πάλι; Αυτό μετράει γιατί αν εσύ δεν περνας καλά με την πάρτη σου, δύσκολο με άλλα άτομα. Μπορεί βέβαια, με μένα να μην ταιριάζεις, αλλά αυτό δεν λέει κάτι. Το να μην ταιριάζεις με τον εαυτό σου πρέπει να σου λέει πολλά.Υ. Γ. 2. Πολλές εστιάζουν στο επικοινωνιακο κομμάτι. Η ευγένεια είναι καλή, αν συνδυάζεται και με άλλα στοιχεία ναι. Αλλιώς είναι απλά το αυτονόητο που έχει γίνει δυσεύρετο. Α, επίσης κάποιες δεν θα κάνουν σε σένα. Μην περιμενεις την έγκριση από τους άλλους γλυκό μου. Είναι κάπως απωθητικό γιατί μειώνεις τον εαυτό σου κατά μία έννοια.Υ. Γ. 3 Επαναλαμβάνομαι : οι γυναίκες δεν είμαστε εξωγήινοι, κάνε και φιλικές επαφες και ελπίζω να μάθεις και κάτι γιατί οι ικανότητες πολλών αντρών στις σχέσεις είναι ανύπαρκτες, ακόμη και αυτών που τις ρίχνουν με αποτέλεσμα σχέσεις ολέθριες ή απλά του μήνα.
Αν θα με έβγαζα ραντεβού ;Ναι θα με έβγαζα αλλά για δεύτερο και τρίτο δεν μπορώ να απαντήσω γιατί ο κάθε άνθρωπός είναι διαφορετικός. Για το σουλούπωμα τι μπορώ να κάνω εκτός από το να προσέχω το στυλ μου και τα κιλά μου ; Για το πρόσωπο δεν γίνεται τίποτα.Δεν μπορούμε να αλλάξουμε και πολλά.
Αν εσύ διασκεδάζεις με τον εαυτό σου είσαι σε καλό δρόμο. Μπορεί το θέμα να είναι επικοινωνιακό αλλά και το ποσό εύκολα μπορείς να προσεγγίζεις κοπέλες όπως και πως. Κατά καιρούς κι ένα σωρό κοπέλες έχουν δηλώσει ότι δεν έχουν γνωριμίες παρόλο που τις λένε όμορφες. Η αλήθεια είναι ότι αν δεν έχεις κανένα κοινωνικό δίκτυο για να έχεις λόγο να πεις μια κουβέντα με κάποια τα πράγματα δυσκολεύουν. Το λέω γιατί κι εγώ μικρο κύκλο γνωριμιών είχα αλλά όπως κι αν το κάνουμε ήμουν κοπέλα και και στα 22 μου (κοντεύουν 6 χρόνια) ήξερα ότι ένα χαμόγελο αρκεί τις περισσότερες φορές για να έρθει ένας άγνωστος να μου μιλήσει. Εσύ καλώς ή κακώς πρεπει να καταβαλεις κόπο. Αλλά θέλει και τρόπο για να βρεις το target group σου.Υ. Γ. Και κουρεμα, γενια κτλ μετράνε όπως και σε εμάς τις κοπέλες. Για μένα είναι σημαντικό να νιώθεις ότι σε αντιπροσωπεύει η εξωτερική σου εικόνα στο πως νιώθεις με αυτήν γιατί αυτό μπορεί είτε να σε μπουσταρει είτε να είσαι τρακαρισμένος. Είναι πολλά. Δεν υπάρχουν απαντήσεις γρήγορες που θα σου δώσουν λύση, ιδέες μόνο, έτσι;
Δεν μπορώ να αλλάξω και πολλά σε αυτά που δεν έχω. Όσο για το επικοινωνιακό που λες είχε τύχει να γνωρίσω μια κοπέλα στην σχολή μιλάγαμε αρκετό καιρό μου αρέσει και φαινόταν ότι της άρεσα. Τελικά δεν είχα καταλάβει καλά... Όταν της είπα για καφέ μου έκοψε και την καλημέρα. Σαν να μην της είχα μιλήσει ποτέ... Ώρες ώρες σκέφτομαι αξίζει να συνεχίσω τις προσπάθειες ή απλά να το πάρω απόφαση ότι δεν αρέσω; Ούτε εξωτερικά ούτε εσωτερικά...
Δεν αρέσει το πλασάρισμα του εαυτού σου θες να πεις στα άτομα που το έκανες ή για άσχετους λόγους από εσένα δεν ήταν διαθέσιμα. Βάλε τα σε μια λογική τάξη και να ξέρεις ότι στην συντριπτική πλειοψηφία δεν αρέσουμε. Πώς να το κάνουμε;Χαλάρωσε. Φλέρταρε όταν αντέχεις και δεν σε πειράζει και να φας χι. Εξερεύνησε τον εαυτό σου, εξέλιξέ τον πρωτίστως για σένα. Δεν υπάρχει κάτι να παρατήσεις. Τρώμε πολλά χι στην ζωή μέχρι να μας κάτσει αυτό το αμοιβαίο ή να μάθουμε τι κάναμε λάθος και πως να έχουμε άλλη στάση. Δεν γίνεται αλλιώς. Πάντως, εκεί στα 20-+ δεν θυμάμαι πολλούς που να ξέρουν μια προσέγγιση της προκοπής και πολλοί το βελτίωσαν με τα χρόνια. :)
Ποια θα γυρίσει να κοιτάξει εμένα ; Που εξωτερικά έχω τα χίλια κακά της μοίρας ; Που δεν έχω προσωπικότητα χαρακτήρα ; Που η ευγένεια (που νομίζω ότι έχω) είναι για τα σκουπίδια ; Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε. Δεν γίνεται να περπατώ στον δρόμο και να νιώθω αόρατος για τις γυναίκες. Να έχω βγει για έναν καφέ και να μην με κοιτάει καμία. Να μην μου μιλάει καμία (είτε είναι πρόσωπο με πρόσωπο ή μέσο internet).
Τα χιλια κακα της μοιρας σου εχεις, αλλα κατα τ'αλλα εκανες και χαρη στις κοπελες με περιττα κιλα και τους την επεσες. Επειδη καποια εχει περιττα κιλα δε σημαινει αυτοματα οτι δεν βλεπεται. Ή οτι δεν μπορει να ειναι εκλεκτικη.Το λεω γιατι νομιζεις οτι εχεις ευγενεια χαρακτηρα, τρομαρα σου. Ο τροπος που το λες ειναι σαν να ηταν η λυση απελπισιας για σενα.Αυτα. Κατα τ'αλλα, μονο με την καλοσυνη και την ευγενεια δεν γ....ς. Επενδυσε στο να βελτιωσεις λιγο την εξωτερικη σου εμφανιση, και την προσωπικοτητα σου, και να δεις πως αλαζουν τα πραγματα.
Στην αρχη παιζει ρολο ναι αλλα μετα μαλλον το χανεις στην επικοινωνια. Να εισαι ανετος χαλαρος με χαμογελο και οχι σαν κανενας λιγουρης. Κανεις την κουβεντα σου και βλεπεις πως παει. Τωρα για το αλλο στην σταση του λεωφορειου που ακουσες σου δινω μια συμβουλη : απο οσα βλεπεις τα μισα και απο οσα ακους τιποτα .
Άραξε ρε φίλε, σιγά το πράμα δηλαδή για να μην το πιστέψει...Τόσα φλερτ γίνονται στις στάσεις και στα ΜΜΜ. Άμα δεν το ξέρεις και το βρίσκεις εξωπραγματικό, εσύ έχεις το πρόβλημα.
Η εξωτερικη εμφανιση μπορεί να βοηθήσει στην αρχή αλλά σίγουρα δεν αρκεί για να σε κρατήσει στην σχέση (Εκτός κάποιους/κάποιες τέρμα ματαιόδοξους)
Scroll to top icon