ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
20.6.2019 | 02:42

.

3ο ετος και δεν εχω κανει ''γερη'' παρεα. ποτε δεν καταφερα. μονο σκορπιες φιλες απο δω κι απο κει εκ των οποιων η μια αλλαξε πολη η αλλη με γραφει για τον γκομενο κι αλλη δουλευει. εχω κι εγω ενα αγορι απο το 1ο ετος αλλα δε θα θελα να θυμαμαι απο τη φοιτητικη μου ζωη μονο αυτον και για αυτο προσπαθησα, οσο κι αν δεν ειναι του χαρακτηρα μου, να ανοιχτω να γνωρισω ατομα κι οντως γνωρισα πολλα, εκανα φιλιες κι ακομα εχω καινουρια ατομα με τα οποια κανω παρεες βγαινω αραζω κλπ αλλα τιποτα ουσιαστικο παρα μονο για το χαβαλε ποτο μπανια κλπ. ωρες ωρες αισθανομαι τοσο μονη και οτι εκανα λαθος επιλογες καθως στο 1ο ετος δεν κοιταξα να κανω μεγαλη παρεα αλλα να δεθω καπως με λιγες φιλες οι οποιες οπως προανεφερα δεν ειναι ποτε ''μαζι '' μου. Ετσι σε καποια φαση στο 2ο ετος καταλαβα πως μονο το αγορι μου εχω για να βγαινω κ να κανω πραγματα κι ετσι ανοιχτηκα περισσοτερο απο ποτε σε καινουρια ατομα. παρ'αυτα και τα νεα ατομα ειναι ηδη σχηματισμενες παρεες κι εγω ειμαι το εξτρα . αν και νιωθω πολυ επιθυμητη απο αυτα δεν νιωθω φουλ μελος. αλλα δε με νοιαζει και τοσο. ενιωθα τοσο μονη περυσι που και μονο που εχω ατομα να παω για ενα ποτο, να δω μια ταινια μου φτιαχνει τη διαθεση. αλλα δεν ειμαι κι εντελως ''γεματη'' απο την αλλη πλευρα. φευγω για ερασμους αν ολα παν καλα του χρονου και φοβαμαι μην κανω τα ιδια λαθη παλι η αν παλι ειμαι τοσο ατυχη και βρω τα λαθος ατομα για ακομα μια φορα.
2
 
 
 
 
σχόλια
Λιγοι φιλοι και καλοι,κανενας δεν εχει πολλους και καλους,δε γινεται να ταιριαζεις με ολους.Αν και δε μπορω να καταλαβω τι ακριβως αναζητας λεγοντας "γερη" παρεα.
Στο Erasmus δεν πρόκειται να μπλέξεις με "λάθος" άτομα. Θα γνωρίσεις πολλούς φοιτητές σαν εσένα, ερχόμενους από άλλες χώρες. Ίσως χαθείτε μετά την πάροδο της περιόδου Erasmus, είναι αλήθεια, μα θα έχεις δυνατότητα να παρακολουθείς την πρόοδό τους και να κρατάτε επαφές, οι οποίες ποτέ δεν ξέρεις τι όφελος μπορεί να έχουν στο μέλλον. Και εφόσον νιώθεις επιθυμητή στις παρέες, μην κολλάς στο ότι δεν είσαι "φουλ μέλος." Σίγουρα, άλλη σχέση έχουν οι παρέες όπου τα μέλη γνωρίζονται μεταξύ τους ήδη από το 1ο έτος (ή κι από το Λύκειο κάποιοι) και αλλιώς είναι όταν σε ξέρουν από το περασμένο εξάμηνο. Ωστόσο, υπάρχει ακόμα δυνατότητα να ενταχθείς και να περνάς όμορφα μαζί τους όσο βρίσκεστε, ενώ για να σε έχουν καλωσορίσει κι εκείνοι στον κύκλο τους, σημαίνει ότι κάτι καλό βλέπουν σ' εσένα και σε θέλουν μαζί τους.
Scroll to top icon