ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.6.2019 | 01:35

Φοβαμαι το μελλον με τις γυναικες

Ειμαι 18 χρονων.Σεξουαλικη πραξη μηδεν εις το πηλικον.Α και την εχω μικρη.Ειμαι παρα πολυ ωραιο παιδι και ειχα 2-3κοπελες που περασαν απο μενα πιο πριν χωρις να κανουμε σεξ.Ομως τωρα που σκεφτομαι οτι θα με απορριπτουν επειδη δεν ειναι μεγαλο το πουλι μου φοβαμαι το μελλον και νομιζω οτι καμια δεν θα με θελει.Επισης μου χει γινει εμμονη ιδεα και εχω χασει και την αυτοπεποιθηση που ειχα παλια σε ολα τα πραγματα οχι μονο στις γυναικες.Στεναχωριεμαι δεν ξερω τι να κανω σκεφτομαι ολο αυτο δεν ξερω τι να κανω και νομιζω οτι θα παθω καταθλιψη αυτα .Εσεις τι αλλα?
4
 
 
 
 
σχόλια
Το μέγεθος του πέους δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑΗ φυσιολογική ανδρική στύση κυμαίνεται μεταξύ 15 και 17 εκ. Αυτό δεν σημαίνει πως δικαιολογείται να αισθάνεται κανείς ψυχολογικά μειωμένος επειδή το πέος του δεν φτάνειτα 13 ή τα 12 εκ., αλλά κι αν είναι 11,9 δηλαδή τι σημασία έχει; Το μέγεθος έχει πολύ μικρότερη σημασία από την χρήση του οργάνου. Άρα δεν πρέπει να ανησυχεί κανείς όταν το πέος κάποιου, όταν παρουσιάζει όπλα, δεν ξεπερνάει τα 10 ή τα 9 ή τα 8. Αλλά ακόμα κι όταν τραβώντας το δυνατά δεν φτάνει τα 7 η τα 6 η τα 5, παραμένει ένα πέος αξιοπρεπέστατο, ένα χαριτωμένο τσουτσουνάκι, ειδικά αν έχει λουστεί και χτενιστεί.Επαναλαμβάνω, μεγαλύτερη σημασία έχει ο τρόπος, κι όποιος διαφωνεί ας ρωτήσει τον οποιοδήποτε μουσικό της τζαζ που θα του πει "σημασία δεν εχει τι παίζεις, αλλά πως το παίζεις" Οπότε και 4 να ναι και 3 ποιό είναι το πρόβλημα; Όσο για την ( πολύ μικρή στατιστικά) περίπτωση που το φερόμενο ως πέος δεν φτάνει τα 2εκ., τότε το μέγεθός του δεν έχει πια καμία, μα καμία σημασία.
Στο τέλος θα μας πεις ότι και 0.5 εκατοστά είναι πλήρως επαρκή! αχαχαχαχαχαχαχαχαχΕίπαμε, να χτίσει το παλικάρι αυτοπεποίθηση αλλά με γνώμονα τη λογική και τον αντικειμενισμό, όχι την Φρουτοπία του Ευγένιου Τριβιζά!
Λοιπόν αγαπητέ εξ. Είτε συμφωνήσουν οι φίλοι συνσχολιαστες είτε όχι, ΤΟ ΜΈΓΕΘΟΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΆΕΙ κατά μεγάλο ποσοστό. Η τεχνική παίζει πολύ πολύ μεγαλύτερο ρόλο. Οπότε προσπάθησε να γίνεσαι καλύτερος στο "τεχνικό" κομμάτι. Τώρα όσον αφορά την αυτοπεποίθηση, βγες εκεί έξω και ξανά βρες την. Μην ακούω βλακειες για κατάθλιψη επειδή δεν έχεις εμπειρία στην σεξουαλική σου ζωή, ενώ είσαι μόλις 18 (!) χρονών. Άντε Σάββατο είναι, 2 είναι ακόμα η ώρα, προλαβαίνεις να πας σε ένα μπαρ-κλαμπ και να περάσεις όμορφα.
Scroll to top icon