ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.6.2019 | 13:28

Το απωθημένο μου που γίνεται πραγματικότητα!!

Παιδιά, εδώ και λίγες εβδομάδες συναντώ τον παλιό μου καθηγητή, με τον οποίο ήμουν 6 χρόνια ερωτευμένη... Είναι παντρεμένος με παιδιά και εγγόνια. Εγώ βρίσκομαι σε σταθερή μακροχρόνια σχέση... Είμαι 38 και είναι 67... Ποτέ δεν είχε γίνει κάτι μεταξύ μας.. Όμως υπήρχε μια άσβεστη φλόγα.. Ματιές, χαμόγελα.. κι εγώ να κοκκινίζω και να καρδιοχτυπώ! Δεν μπορώ σε κανέναν να το πω... Σας χαρίζω λοιπόν το ένοχο μυστικό μου!! Αχ!
14
 
 
 
 
σχόλια
Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη! Ό,τι και να συμβεί, εγώ θα τον έχω πάντα στην καρδιά μου, επειδή είναι ο πρώτος μου έρωτας. Οι αναμνήσεις από τα μαθητικά μου χρόνια είναι τόσο όμορφες... Με λίγα λόγια είναι σαν να ξαναγυρίζω εκεί... Θέλω να το ζήσω αυτό το όνειρο. Λυπάμαι που σας έχω προβληματίσει τόσο... Όμως αισθάνομαι ξανά ΖΩΝΤΑΝΗ!!
Ναι, παιδιά, έχετε δίκιο! Όμως, δεν είναι πάντα τόσο ξεκάθαρα τα πράγματα.. υπάρχουν παράπονα, ανασφάλειες κλπ. Δεν είμαστε τέλειοι, ούτε εμείς, ούτε ο σύντροφός μας. Κατά βάθος πιστεύω πως... δεν είμαστε μονογαμικοί και πως όλα είναι μία σύμβαση... Μου έτυχε πρώην σύντροφός μου να μου εξομολογηθεί πως με απάτησε με την πρώην του που ήταν ο μεγάλος του έρωτας. Όταν μου το είπε, είχαμε ήδη χωρίσει για άλλους λόγους. Και όχι, δεν με πείραξε. Σας εύχομαι να βρείτε αυτό που αληθινά επιθυμείτε στη ζωή.
Δεν ξέρω! Μου είπε: "Γιατί δεν με πήρες πριν από 15 χρόνια τηλέφωνο;" Επίσης, μου μιλούσε 3 ώρες χθες στο τηλέφωνο και σήμερα που βρεθήκαμε μου 'πε ότι γενικά βαριέται να μιλάει στο τηλέφωνο.To be continued!!
Απαντώ σε όλους: είναι πολύ γλυκός! Τα μάτια του είναι υπέροχα, το κορμί πάντα σε φόρμα, η φωνή του αισθησιακή... και με πολλά... προσόντα!! (γκουχ-γκουχ) Δεν έχουμε ολοκληρώσει ακόμα, όμως νιώθω ότι θα ταιριάξουμε πολύ... Μου είπε ότι με είχε αναζητήσει και ο ίδιος πριν από 5 χρόνια, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.. Ήταν για μένα ένας μικρός μύθος, αφού ήμουν μόλις 13 όταν τον ερωτεύτηκα.. Και τώρα απλά ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ! Σας στέλνω πολλά φιλιά και σας εύχομαι να ερωτευτείτε δυνατά! Με πολλή αγάπη, εγώ!
Τον πήρα στο σταθερό του και με μία δικαιολογία του έδωσα ραντεβού! Κι όλα αυτά με τη σύζυγο ακριβώς δίπλα του... Τρομερό άγχος και καρδιοχτύπι... Κλείνοντας το τηλέφωνο, άρχισα να χοροπηδάω μέσα στο σαλόνι!! Χα, χα... έχω χαζέψει!!...
Scroll to top icon