ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
23.6.2019 | 16:39

Με αφορμή έναν φίλο

27χρονος φίλος, καλοσυνάτος, ντροπαλός, ευγενικός μέχρι τελικής πτώσεως και παρθένος (όχι στο ζώδιο δυστυχώς).Έχει κάνει άπειρες συνεδρίες με ψυχολόγο, καθώς μένει με τους γονείς του οπότε του πληρώνουν τα έξοδά του άρα και τις συνεδρίες.Όσο κι αν δεν το πιστεύετε, δεν έχει φιλήσει γυναικεία χείλη. Μιλάμε για ένα φιλάκι τώρα, όχι κάτι παραπάνω.Με όσες γυναίκες έχω μιλήσει για την περίπτωσή του καμία δεν δέχεται να τον γνωρίσει. Έστω να δουν αν ταιριάζει μαζί τους.Τα 'χω πει και σε αυτόν αλλά το γράφω κι εδώ σε περίπτωση που υπάρχουν όμοιες περιπτώσεις.Δυναμώστε, μιλήστε, διεκδικήστε.Καλύτερα να σε κοροϊδέψουν για κάτι που είπες παρά για το ότι πέρασε η ζωή από μπροστά σου κι εσύ καθόσουν στη γωνίτσα σου σιωπηλός.
13
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ αν άκουγα "ευγενικός μέχρι τελικης πτώσεως" έτσι θα το έπαιρνα "..μέχρι αηδίας. Δεν είναι το καλύτερο που μπορείς να πεις, ενέχει μια υπερβολή και κρύβει και μια ελαφριά ειρωνεία.
Μπροστά στην ξεφτίλα των ευκαιριακών σχέσεων, του βολέματος και του να ρίξουμε κανέναν κρύο και να φύγουμε μια χαρά μάγκας είναι ο φίλος σου.Μπορεί να μη γουστάρει τις χιλιομεταχειρισμένες. Έχει και γι΄αυτόν.
Scroll to top icon