ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.6.2019 | 13:54

Δίλημμα

Είμαι με το αγόρι μου 3 μήνες μαζί. Έχει δείξει ότι ειναι ειλικρινής μαζί μου σε πολλά θέματα. Αλλά έγινε κάτι που με απασχολεί πολύ. Έχει τατουάζ πάνω του τα μάτια μια κοπέλας που έβγαιναν μαζί 1 μήνα. Το προσπέρασα αυτό όμως. Μια μέρα που ειμασταν σπίτι του κοιτούσα κάποια βιβλία που είχε και μέσα βρήκα μια φωτογραφια της αλλά δεν το έκανα σχόλιο γιατί σκέφτηκα ότι θα έχει ξεχαστεί εκεί μέσα όπως άλλωστε και εγώ έχω πράγματα από πρώην μου.Το θέμα μου όμως είναι ότι τις προάλλες είδα ότι την ακολουθεί ακόμα στο Instagram και κάνει like όλες τις φωτογραφίες της ενώ σε μια σχολίασε από κάτω ένα αστεράκι.Όταν του το ανάφερα μου ειπε ότι τα έκανε μηχανικά χωρίς να αισθάνεται κάτι για αυτή ενώ μου τόνισε πόσο θέλει εμένα και ότι αυτη δεν έχει καμία σημασία. Θεωρείτε ότι μου λέει αλήθεια? Το ένστικτο μου πριν βρω τα like και το σχόλιο στη φωτογραφία ήταν πολύ έντονο και μου έλεγε ότι κάτι συμβαίνει. Τώρα όμως νιώθω πιο ήρεμη.Θα ήθελα την βοήθεια σας. Πιστεύετε ότι είναι φως φανάρι ότι την θέλει ακόμα και ότι μέσω των like και του σχολίου της δείχνει κατά ένα τρόπο ότι είναι ακόμα εδώ ή ότι πραγματικά μερικές φορές κάνουμε πράγματα χωρίς να σκεφτόμαστε την βαρύτητα τους?
6
 
 
 
 
σχόλια
Το τατουάζ είναι μια ολόκληρη ιδεολογία. Αν δεν γνωρίζεις αυτόν τον κόσμο και δεν τον καταλαβαίνεις κρατά αποστασεις. Μην εισχωρείς, ας πούμε, σε κόσμους που καίνε γιατί μπορεί να καείς και να τσουρουφλιστείς. Ποτέ δεν θα καταλάβεις, αν δεν ανήκεις που δεν ανήκεις σε αυτόν.Όταν κάνει κάποιος ένα τατουάζ, αυτό αντιπροσωπεύει μια έντονη ψυχολογική στιγμή στην ζωή του. Δεν εννοώ το απλό ταττού που μερικοί το κάνουν για μόδα. Το σώμα είναι ένα ζωντανό λεύκωμα, μια κινούμενη άβυσσος, που ζωντανεύει ξανά και ξανά μέσα από κάθε σχέδιο . Μην του ζητήσεις να το διαγράψει, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τον χάσεις κάποια στιγμή. Έτσι τον γνώρισες αποδέξου τον. Ή αν όχι τότε αποχώρησε. Απλά και ειρηνικά.
Δεν καταλαβαίνω γιατί ενώ δεν τον ενδιαφέρει η συγκεκριμένη κοπέλα της σχολιάζει «μηχανικά» όπως λέει. Ή της κάνει παντού like. Όταν χωρίζουμε και δημιουργούμε μία νέα σχέση, κόβουμε τους συναισθηματικούς δεσμούς με την προηγούμενη, ούτως ώστε να μπορέσουμε να επικεντρωθούμε στη νέα μας σχέση. Εκτός αν έχουν παραμείνει φίλοι και διατηρούν απλώς καλές σχέσεις. Δεν ξέρω τι να σου προτείνω...κι εγώ θα ένιωθα αμφιβολία. Γενικά όμως μην βασίζεσαι και πολύ στα λόγια των ανδρών, είναι εκπαιδευμένοι να σου λένε αυτό που θέλεις να ακούσεις.
εσύ τώρα προσπαθείς να ρυθμίσεις την συμπεριφορά σου ανάλογα με τις πιθανότητες και τα αποτελέσματα του Πουαρώ που έψαξε τα βιβλία του ΜΕΓΑ λάθοςνα συμπεριφέρεσαι όπως αισθάνεσαι και για όσο καιρό αισθάνεσαι, άν θα έκανες σχέση με κάποιον που στον πρώτο μήνα κάνει τατουάζ για την άλλη είναι ένα alarm, άν στον τρίτο μήνα κάνει τατουάζ το όνομα σου κερδίζεις ? Σε τρώει η ανασφάλεια εκεί και δεν χαίρεσαι την σχέση σου, σάν να τρώς γιαούρτι που είχε σβήσει η ημερομηνία λήξης. Το τρώς ?
Αυτό που πρέπει να προσπαθήσεις να διαχειριστείς είναι ότι η πρώην του αγοριού σου είναι εκεί με τον τρόπο της, κι ας μην το επιδιώκει η ίδια. Από το τατουάζ του, τις φωτογραφίες της μέχρι και η παρουσία της στον η/υ του. Μπορεί να έχει σημασία και το πώς έληξε η σχέση τους και αν του έμεινε εκείνη ως απωθημένο. Μπορεί, πάλι, να τη θαυμάζει σαν άτομο, αλλά να την έχει θεωρήσει ως κάτι απρόσιτο για τον ίδιο. Δεν πιστεύω στους φιλικούς χωρισμούς, πόσω μάλλον όταν δεν ήταν μαζί 20 χρόνια με παιδιά στη μέση και κοινή απόφαση να πάρουν χωριστούς δρόμους. Δεν μπορώ να εξηγήσω, επίσης, πώς κι έτσι έχει ένα τόσο μόνιμο αναμνηστικό όπως το τατουάζ από μια τόσο βραχυχρόνια σχέση, πάντως αν αυτό σε κάνει να νιώθεις άβολα, καλύτερα να χωρίσεις, χωρίς να χρωστάς εξηγήσεις και χωρίς ν' ακούσεις τις απολογίες του άλλου. Μπορεί να θέλεις κάποιον ο οποίος όταν χωρίζει και βρίσκει νέα σχέση, γυρίζει σελίδα και η αυθόρμητη κίνησή του είναι το να σβήσει ό,τι συνδέεται με την πρώην του σχέση. Αν νιώθει την ανάγκη να την παρακολουθεί στα social media και να νιώθει άνετα με ένα τατουάζ να τη θυμίζει, δεν σημαίνει οπωσδήποτε θα προτιμούσε να είναι μαζί της απ' ότι μαζί σου, μα σίγουρα είναι μια ένδειξη ότι δεν αφήνει εύκολα το παρελθόν του πίσω.
Καταρχάς θέλω να σε ευχαριστήσω πάρα πολύ για την απάντηση σου.Έπειτα, θέλω να προσθέσω ότι από ότι μου ειπε τα μάτια που έκανε τατουάζ δεν ήταν κάτι συναισθήματικο εφόσον πήγε 3 ζευγάρια ματια στον τατουατζη και αυτός διάλεξε αυτά. Δεν το πιστεύω γω αυτό. Είναι μεγάλη δέσμευση να έχεις πάνω σου κάτι τέτοιο.Ειμαι αρκετά μπερδεμένη και μου τρώει το μέσα μου αυτό.
Scroll to top icon