ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.6.2019 | 21:02

Σχεση με κοπελα!

Γεια σας! Θελω να μιλησω για ενα θεμα που με απασχολει πολυ τα τελευταια χρονια και μου δημιουργει θυμο και απογοητευση..ειμαι αντρας 26 χρονων και η μονη μου εμπειρια με κοπελα ειναι ενα φασωμα και απο κει και περα σεξ με πληρωμη λιγες φορες(δε νιωθω ομορφα οταν πηγαινω σε οικο ανοχης γιατι νιωθω οτι η κοπελα κανει σεξ μαζι μου καταναγκαστικα..δεν υπαρχει αληθινη ελξη)οταν ημουν μικρος ειχα καποιες επιτυχιες..υπηρχαν καποιες κοπελες που τους αρεσα αλλα δεν εκανα κινηση επειδη φοβομουν οτι λογω της αποιριας μου θα γελοιοποιηθω..αργοτερα ομως μολις περασαν τα χρονια το εβγαλα αυτο απο πανω μου και ακομη και τωρα ειμαι διαθεσιμος για γνωριμια με κοπελες!και εκει ξεκιναει η απογοητευση!οπου βγαινω περναω απαρατηρηρος!καθομαι σε καφετερια και ενω υπαρχουν πολλες νεαρες κοπελες κοντα μου δεν γυρναει να με κοιταξει καμια!στη δουλεια που ειμαι το ιδιο!ενα απλο ψυχρο γεια και αυτο με το ζορι!προσπαθησα και μεσω κοινωνικων δικτυων να επικοινωνησω αλλα ουδεμια ανταποκριση..δεν δεχονται τα αιτηματα φιλιας και αν καποια το δεχτει και της στειλω μετα απο καποιες μερες ουτε καν το διαβαζει..νιωθω οτι δεν υπαρχει και πολυ διαθεση για φλερτ..να αναφερω τελος οτι σε γενικες γραμμες θεωρουμε ωραιος...αν υπαρχει καποιος που μπορει να δωσει καποια συμβουλη..ευπροσδεκτος..θα με ενδιεφερε πολυ να ακουσω αποψεις γυναικωνΕυχαριστω πολυ εκ των προταιρων!
1
 
 
 
 
σχόλια
Είναι κάτι που μειώνεται σταθερά μέρα με τη μέρα. Εμπεριέχει δε στοιχεία αλλοπρόσαλα.Αντί η περιέργεια για τον κόσμο, τους ανθρώπους, το άλλο φύλο, τα καινούργια πράγματα να είναι μεγαλύτερη όσο νεώτερος κάποιος, είναι αντίστροφα.Το άλλο περίεργο είναι πως κυτάνε και ρωτάνε για σένα περισσότερο οι πολύ όμορφοι άνθρωποι, οι πιο αυτάρκεις από πλούτο και ταλέντο (αστοί-επιχειρηματίες-συγγραφείς-καλλιτέχνες) άνθρωποι με γνήσια αυτοπεποίθηση και συμπληρωματικά οι γνήσια λαικοίαλλά όχι οι προερχόμενοι από χωριά.Δεν αφορά μόνο το φλέρτ, σχεδόν κανείς δεν κυττάει κανένα στο δρόμο, στα καφενεία, στα μπαρ. Οι πιο συχνές δικές μου ανθρωπινες μικροεπαφές -γιατί είναι πολύ σημαντικές παρ΄όλο δεν έχουν μέλλον-είναι τα παιδιά, που ανταλλάσουμε χαμόγελα,γκριμάτσες και κλεισίματα του ματιού (όταν δεν μας βλέπουν οι γονείς τους φυσικά) οιμικροί τσιγγάνοι-ες που πουλάνε λουλούδια στα φανάρια, επίσης αυτοί με το σύνδρομοDown είναι πολύ ανοικτοί στα βλέμματα και στα χαμόγελα και βέβαια τα σκυλιά και οι τρελοί. Στο ίδιο ψιλικατζίδικο και αρτοποιείο δέκα χρόνια πάω. δεν μου έχουν ρωτήσει ποτέ τίποτε. Με τον Αλβανό περιπτερά όμως έχουμε πια μια συμπάθεια, το ίδιο και με τους Αλβανούς της λαικής. Όλα αυτά ενδεικτικά και τίποτε απόλυτο φυσικά.Θέλω να πω μην τα παίρνεις προσωπικά τα πράγματα. Χιλιάδες φορές είδα άντρες όχι απλώς ωραίους σε γενικές γραμμές , να τους πιουνε στο ποτήρι-να φλερτάρουν χαριτωμένα και ευγενικά γυναίκες μετρίου κάλλους και έμοιαζε σαν να ήταν αόρατοι.Εκεί είναι το μυστικό. το να σε απορρίπτουν είναι νορμάλ.Αλλά όταν κάνουν πως δεν σε βλέπουν κάτι κρύβεται.. Έτσι κάποιοι και κάποιες, ωραίοι κι απ΄έξω κι από μέσα,βγαίνουν κεφάτοι στον μεγάλο κόσμο, με την προσμονή πιο πολύ να προσφέρουν παρά να πάρουν, και καταλήγουν σαν τον Καρυωτάκη, ενώ δεν είναι ποητές, ούτε μένουν στην Πρέβεζα ΄'Περπατώντας αργα στην προκυμαία-υπάρχω λες κι ύστερα.. δεν υπάρχεις" Πολύ καλές οι συμβουλές της Lilichur. Και να σε απορρίψουνε θα πάρεις τουλάχιστον μια πληροφορία. (τρώω χυλόπιτα -άρα υπάρχω" Άλλωστε αποκλείεται να σε απορρίψουν όλες. Αλλά μην παίρνεις μετρητοίς τις πρώτες αντιδράσεις. είναι υπέροχα πλάσματα αλλά και πολύπλοκα τόσο που ενίοτε δεν ξέρουν τι ζητάνε.
Scroll to top icon