ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.6.2019 | 09:50

τα φωτα σας

Η κοπελα μου μου ειπε πανω σε μια συζητηση οτι στις περισσοτερες γυναικες δεν αρεσει τοσο το σεξ σαν αισθηση αλλα το κανουν για να υπαρχει μια σωματικη επαφη, χαδια, αγκαλιτσες κτλ με τα οποια νιωθουν ομορφα. σαν να λεει οτι δινω σεξ για να παρω τρυφεροτητα κατα καποιο τροπο. γουγλισα να δω αν ισχυει και ακρη δεν εβγαλα. ισως ειναι θεμα ηλικιας με μικρες και μεγαλες και ισχυει για μικρες αλλα οι μεγαλες το βλεπουν το σεξ και σαν επιβεβαιωση; οπως ειπα ακρη δεν εβγαλα... το θεμα ειναι οτι οταν ειμαι πιο τρυφερος οι γκομενες ξενερωνουν και γιαυτο το χω κοψει οχι επειδη δε μ'αρεσει η τρυφεροτητα αλλα γιατι καταλαβα καποιες φορες ξενερα απτη κοπελα (σε αλλες σχεσεις οχι αυτη)...οποτε εχω μπερδευτει αρκετα με το τι θελουν οι γυναικες... τεσπα οποια θελει ας γραψει μια γνωμη
7
 
 
 
 
σχόλια
Διάβασα τις τρεις πρώτες γραμμές και σοκαρίστηκα. Το σεξ ή ο έρωτας. Είναι.....είναι ..... Αν όχι υπέροχο, σίγουρα θεϊκό, με τον άνθρωπο που λατρεύεις και είναι σύντροφός σου .... Ναι είναι θεϊκό. Ας μην μιλήσω για χημείες κτλ. Εδώ τα έχουμε πει .
Παιδιά βάλτε το καλά στο μυαλό σας, το σεξ, αρέσει πολύ περισσότερο στις γυναίκες από ότι στους άντρες, για τους άντρες είναι περισσότερο μια επιβεβαίωση, στις γυναίκες όμως είναι το σεξ για το σεξ, απλά χρειάζονται μια συναισθηματική ασφάλεια συνήθως (όχι πάντα όμως) μέχρι να φτάσουν εκεί.
Ίσως εννοεί ότι αρέσουν στις γυναίκες (δική της άποψη, δεν την υιοθετώ αλλά ούτε την απορριπτω) τα προκαταρκτικά παιχνίδια περισσότερο από την ίδια τη πράξη. Το θέμα ομως είναι δικό σου. Λες ότι δεν θες να είσαι/γίνεσαι τρυφερός, γιατί ξενερώνει τις κοπέλες. Άρα, αλλάζεις αυτό που εισαι, για να ικανοποιήσεις την εκάστοτε κοπέλα. Υπάρχουν πολλές, που τις αρέσουν η τρυφερότητα στο σεξ. Άλλες θέλουν κάτι πιο άγριο. Να αφήνεσαι και να είσαι ο εαυτός σου.
Μάλλον κάτι δεν πάει καλά με την κοπέλα.Στις γυναίκες αρέσει το σεξ και πολύ μάλιστα.Ίσως το λέει γιατί.δεν έχει βρεθεί κάποιος να την "αναστατώσει"..ίσως είναι και μικρή κι ακόμη δεν έχει μάθει το σώμα της.
Στις γυναίκες αρέσει το σεξ πολύ, εκτός κι αν είναι ασεξουαλ ή δε γνωρίζουν καλά το σώμα τους ή δεν ξέρει να τις ικανοποιήσει ο παρτενέρ τους. Σχετικά με τις τρυφερότητες και τις αγριαδες, κάθε μία έχει τα γούστα της.
Scroll to top icon