ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.6.2019 | 12:34

Διδακτορικό

Δεν είναι εξομολόγηση, είναι ερώτηση. Είμαι απογοητευμένη από την προσπάθειά μου να κάνω διδακτορικό. Το θέλω τόσο πολύ... Όμως δεν ήμουν αρκετά έξυπνη να αντιληφθώ ότι οι πιθανότητες να σε δεχτούν αυξάνονται όταν έχεις ακόμη επαφή με τους καθηγητές στο μεταπτυχιακό. Μετά, ακόμη και όταν σε θυμούνται, έχουν άλλες προτεραιότητες, τους νέους τους φοιτητές...Στο δια ταύτα τώρα. Πέρσι είχα στείλει ένα email με το σχέδιο της ερευνητικής πρότασης σε έναν καθηγητή. Μετά από αρκετό καιρό, μου απάντησε ότι την βρίσκει ενδιαφέρουσα. μετά ξαναχαθηκε. Προσπάθησα να τον ξαναβρω αλλά δεν προσπάθησα ιδιαίτερα. Με την 2η-3η φορά το άφησα. Σκέφτηκα ότι δεν ήταν καλές συνθήκες αυτές να ξεκινήσεις μια τέτοια σοβαρή δουλειά. Ειδικά όταν το εν λόγω πανεπιστήμιο είναι σε άλλη πόλη... και όταν ο καθηγητής δεν φαίνεται συνεπής. Τώρα το πρόγραμμα διδακτορικου έχει ξαναβγάλει προκήρυξη. Δεν έχω βρει κανέναν καθηγητή. Σκέφτομαι να ξαναπροσεγγισω τον ίδιο. Είμαι απελπισμένη. Θέλω να συνεχίσω τις σπουδές μου και δεν βρίσκω ανταπόκριση. Σας παρακαλώ, οσους έχουν αποψη, να με συμβουλεύσουν. Τι μπορώ να κάνω; Εξωτερικο δεν είναι εφικτό. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
2
 
 
 
 
σχόλια
Εφοσον εχει ξαναβγεί προκύρηξη, να μην την αφησεις. Ξαναεπικοινωνησε με τον καθηγητή. Δες τις διαθέσεις του. Αν δεις οτι δεν πολύ ενδιαφέρεται απευθυνσου σε άλλον. Εφόσον το θελεις για μενα να εξαντλησεις ολες τις πιθανοτητες.
Προσωπικα δεν εχω κανει διδακτορικο, αλλα ξερω απο φιλους οτι το "κυνηγι" των καθηγητων (και οχι μονο Ελλαδα αλλα και εξωτερικο) ειναι μες στο προγραμμα, μεχρι να τελειωσεις.Σκεψου καλα που πας να μπλεξεις και αν οντως θες να κανεις διδακτορικο ή να ψαξεις καλυτερα για δουλεια.
Scroll to top icon