ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.6.2019 | 14:55

Είναι όλες οι γυναίκες έτσι;

Όταν μου αρέσει κάποιος έντονα και ξέρω καταβαθως ότι θέλω μόνο σεξ απ αυτόν ,το σώμα μου τρελαίνεται με την παρουσία του, το μυαλό μου σκέφτεται άλλα.... νιώθω ξαφνικά μία έντονη επιθυμία να τον αγκαλιάσω στοργικά,να τον σφίξω τόσο μα τόσο πολύ, να μπλεχτούν τα δάχτυλα των χεριών μας.....μου βγαίνει γενικα μια τρυφερότητα αδικαιολόγητη! Δε τον ξέρω κάν στην ουσία! Γιατί να μου έρχονται κίνησεις αγάπης;; Σας συμβαίνει ποτέ αυτό;;
6
 
 
 
 
σχόλια
εμένα μου συμβαίνει να νιώθω διαφορετικά για κάποιον και να τρελαίνομαι. Τρυφερότητα νιώθω όχι μόνο γι'αυτόν που μου αρέσει αλλά και προς άλλα οικεία άτομα. Μόνο στις αγκαλιές καμιά φορά διστάζω είτε επειδή το αναλύω πολύ είτε επειδή νιώθω τις ψεύτικες αγκαλιές.
Και γω κάπως έτσι είμαι και το χω κάνει και πράξη σε ένα περιστασιακο "φασωμα". Τον αιφνιδίασα η αλήθεια είναι και δεν ανταπέδωσε. Είναι και στον άντρα το πώς θα το πάρει πιστεύω,σε άλλους θα αρέσει σε άλλους όχι.
Συνήθως για μένα πάει πακέτο το να θέλω να είμαι με κάποιον και να θέλω να κάνω σεξ μαζί του. Αν είμαι με κάποιον και δεν νιώθω συναισθηματικά ικανοποιημένη η κάτα τ'άλλα πολύ μεγαλή μου όρεξη κόβεται μαχαίρι και σχεδόν αηδιάζω στο άγγιγμα. Βέβαια οκ ο καθένας όπως λειτουργεί.
Scroll to top icon