ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
28.6.2019 | 12:20

Τσιγγουνης άραγε?

Νομίζω ότι ο μπαμπάς του αγοριου μου με δουλεύει ή είναι τσιγγουνης.. Να σας πω λίγο το ιστορικό. Οικογένεια με ένα κοσμηματοπολειο που τώρα πια το έχει ο άλλος του γιος, αλλά εξακολουθεί να δουλεύει ο μπαμπάς και να παίρνει ένα 20% ποσοστά. Φυσικά αυτά τα λεφτά μπαίνουν σε κοινό λογαριασμό με του φίλου μου και του μπαμπά του. Θα χει κάπου 150χ μέσα. Του είπε αυτά είναι δικά σου όταν παιθανω, αλλά τώρα ζει κι αυτός από αυτά. Πιο είναι το θέμα τώρα αγοράζει φρούτα 5 παράδειγμα παίρνω εγώ ένα και μετά πάω στο ψυγείο και τα έχει κρημμενα. Αυτο το έκανε τουλάχιστον 3 φορές. Σήμερα λέω να τον ρωτήσω για ν πάρω φρούτο. Εννοείται από Ευγενία λέει ναι. Μετά έρχεται και κάνει "κορίτσι μου εγώ παίρνω λίγα φρούτα για να τα τρω, να μην πετάμε, γιατί δεν έχουμε λεφτά" και μένω μαλακάς!!Αληθεια τωρα νιώθει φτωχος? Ν το πιστεύει αυτό λέγεται αχρηστία! Τη γνώμη σας!
18
 
 
 
 
σχόλια
Αν ήταν τσιγγούνης δεν θα σου έδινε φρούτο που να πέθαινες από ασιτία, πόσο μάλλον από ευγένεια.Δεν είναι τσιγγούνης, εσυ δεν έχεις ιδέα τι σημαίνει αποταμίευση και σωστή διαχείριση χρημάτων.
Δηλαδή οταν κρύβω τα φρουτα, η κοπελα του γιου μου ζηταει ενα φρουτο, της το δινω αλλα παραλληλα της λεω οτι δεν εχω λεφτα κ γι αυτο παιρνω λιγα φρουτα (σα να της λεω παιρνω που παιρνω λιγα επειδη ειμαι φτωχός, εχω κ σενα να μου ζητάς) αλλα είμαι ευγενικός κ οχι τσιγκούνης. Οκ.
Γρήγορα κρίνεις, χωρίς να ξέρεις. Για μένα δεν είναι τσιγκουνιά να παίρνεις λίγα φρούτα και να ξέρεις ότι θα τα φας πάρα να παίρνεις πολλά και να χαλάσουν. Εγώ πχ παίρνω κι επειδή δεν προλαβαίνω χαλάνε και τα πετάω. Αυτό είναι σπατάλη. Οπότε παίρνω ένα δύο τη φορά.Επίσης, όσον αφορά τα χρήματα του πεθερου, δεν της πέφτει λόγος τι θα τα κάνει. Φαντάζομαι τα βάζει στην άκρη γιατί, ιδίως σε τέτοιους καιρούς που ζούμε, κανείς δεν ξέρει τι του ξημερώνει. Ίσως να θέλει να εξασφαλιστεί, για τα γεράματα, να μην είναι φόρτωμα στα παιδιά του. Αποταμίευση λέγεται, όχι τσιγκουνιά.
Οχι δε βιάστηκα τρουφακι. Δεν έκρινα σαφώς το γεγονος οτι ο ανθρωπος παίρνει λιγα φρουτα για να μη χαλασουν, άλλωστε το ιδιο κανω κ γω. Εκρινα τη δήλωση "κορίτσι μου εγώ παίρνω λίγα φρούτα για να τα τρω(με), να μην πετάμε, γιατί δεν έχουμε λεφτά" σε συνδυασμό με το γεγονος οτι μετά απο καποιες φορες που πήρε η κοπέλα φρούτο αυτος αρχισε να τα κρύβει. Οσον αφορα στα χρηματα, η κοπελα ανέφερε το ποσο για να αντιπαραβαλλει με τη δηλωση του κυρίου οτι δεν έχουν λεφτα (πραγμα που χρησιμοποίησε ως δικαιολογία για το οτι δεν παιρνει πολλα φρουτα κ προφανώς εφοσον τα κρύβει κιολας ειναι σα να την λεει μην τρως). Και μιλαμε για φρουτα. Η κοπελα εφαγε καποια φρουτα.
Αχαριστία ηθελε να πει. Το κατάλαβες, το καταλαβα, το καταλάβαμε. Κ δικιο εχει η κοπελα. Ανθρωπος με τοσο καλη αποταμίευση, που τονίζω οτι δικη του ειναι να την κανει ο, τι θέλει, ειναι αχαριστια να λεει οτι ειναι φτωχός κ να μην μοιράζεται τα φρουτα του (εστω τα λιγα που περνει για να μη χαλάσουν, κ οχι επειδη δεν εχει λεφτα) με την κοπελα του γιου του. Ετσι για τη σύνοψη. Φιλια τρουφακι!ΥΓ. Αμα σε γνώριζα θα σε κερνουσα μια φρουτοσαλάτα! Εξ κ για σενα μια. Δε θα σου μετρούσα τις μπουκιές να ξερεις. Κ ας ειναι για γέλια οι αποταμιεύσεις μου!
Αχ ωραία θα ήταν μια φρουτοσαλατα τώρα!! Αλλά τα φρούτα να μην είναι παγωμένα του ψυγείου, δεν έχουν γεύση. Να είναι σε θερμοκρασία δωματίου, είναι νοστιμότατα! Σλουρπ!
Scroll to top icon