ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.6.2019 | 16:21

2019

Τελευταία βρίσκομαι με κάποιον με πολύ έντονη τριχοφυία ιδιαίτερα στα ευαίσθητα σημεία. Πέρα από το αντιαισθητικό του πράγματος δημιουργούνται και πρακτικά θέματα. Δε θέλω...με αποτρέπει από...πολλά.! Του το έθιξαν διακριτικά και δεν πήρε χαμπάρι. Του το είπα ευθέως και γέλασε. Του πρότεινα να το αναλάβω εγώ και να τον περιποιηθώ και αντέδρασε έντονα. Δε θέλει, σεβαστό. Αντίο γλυκέ μου χιμπατζή. Η μπανανίτσα σου να ξέρεις φαίνεται πολύ μικρούλα κρυμμένη μέσα στους θάμνους.
6
 
 
 
 
σχόλια
Θα το πω ξεκάθαρα να καταλάβετε όλοι εσείς οι άντρες. Την ώρα του στοματικού καταπίνουμε ένα σωρό τρίχες και δεν είμαστε γάτες, να τις βγάλουμε!Άντε πια !!!!Εξ. Αποτρίχωση άμεσα χωρίς δεύτερη κουβέντα!!!!!!!Και που'σαι γυαλί ε!!!! Τώρα για την μπανανίτσα αν ψάχνεις να την βρεις μέσα στις τρίχες!! .... Άσε ήδη ξενέρωσα αντισεξουαλικό βρε παιδάκι μου. Όπως και τα βρακιά τα τριγωνικά τύπου προπάππου μου. Τα σόβρακα παλαιού τύπου. Βάλε εκεί ένα ωραίο σλιπάκι-μποξεράκι μαύρο στενό . Κάνε και μια αποτρίχωση. Ε! Να θέλουμε κι εμείς μετά. !!! Μην μας ξενερώνετε!
Scroll to top icon