ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.7.2019 | 10:43

Βαρέθηκα το ίδιο πράγμα

Όταν βγαίνεις μαζί μου κοπέλα μου και βλέπεις ότι δεν σου κάνω πες το μου απο την αρχή να ξέρω να μην σε κεράσω και να μην κάνω όνειρα για μας. Όχι όταν πληρώσω και πάμε να φύγουμε να μου το πεις αλλά πριν. Η έστω κέρασε με και εσύ κάτι ή δώσε μου πίσω τα λεφτά που έδωσα για σένα αφού δεν σου κάνω. Δεν μου περισσεύουν , έναν απλό μισθό παίρνω. Μάθετε να σέβεστε κάποια πράγματα και να εκτιμάτε την προσφορά του άλλου και όταν δεν σας κάνει ο άλλος να μην τον αφήνετε να σας κερνάει ή να κάνει όνειρα για σας αλλά να το λέτε απο πριν.
15
 
 
 
 
σχόλια
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή... Ωραίο να έχεις προσδοκίες αλλά όνειρα; Ποτέ πρόλαβες να κάνεις όνειρα ;Ποιο είναι αυτό το εγχειρίδιο που λέει ότι πρέπει οι άντρες να κερνατε σε όλα τα ραντεβού;Που τις πήγαινες που σου κόστισε τόσο πολύ;
Επειδή μου έχει τύχει και ήμουν στην αντίθετη πλευρά!Το ότι βγαίνει κάποια μαζί σου σημαίνει ότι της τράβηξες το ενδιαφέρον.Το ότι την κερνάς είναι δική σου πρωτοβουλία και αν το κάνεις για να μην βγεις γύφτος απλά και μόνο επειδή νιώθεις υποχρεωμένος τότε να μην το κάνεις καν - γιατί το να περιμένεις να πάρεις τα λεφτά σου πίσω αν δεν πάει όπως θες είναι λες και νομίζεις ότι αγοράζεις προϊόν και σου βγαίνει χαλασμένο. Οι ανθρώπινες σχέσεις λυπάμαι που θα στο χαλάσω αλλά δεν είναι καταναλωτικές. Αν η τσέπη σου δεν στο επιτρέπει τότε να σχεδιάζεις ραντεβού που δεν θα σε ζορίζουν - τον άλλον μπορείς να τον εντυπωσιάσεις με πολλούς τρόπους, που δεν περιλαμβάνουν απαραίτητα το να ξοδέψεις πολλά λεφτά. (Προσωπικά το αγαπημένο μου ραντεβού είναι μπυρίτσα στο χέρι και βόλτα στην παραλία-λιμάνι με χαλαρή κουβεντούλα, βγάλε budget σε αυτό.)Τέλος, αν στο έλεγε εξ αρχής το ραντεβού θα τελείωνε εκεί, αφού θα καταστρεφόταν, ενώ επιπλέον θα είχες να αντιμετωπίσεις μία πολύ awkward κατάσταση.Deal with it and move on.-Επίσης σκέψου και άλλους παράγοντες. Αναφέρω για παράδειγμα 2 φορές που έχει τύχει σε μένα. Την μία ο άλλος δεν δεχόταν να πληρώσω ενώ το ζήτησα επίμονα, και μετά μου ζητούσε όχι μόνο τα λεφτά του κεράσματος αλλά και λεφτά για τη βενζίνη επειδή πήγαμε σε μαγαζί εκτός πόλης με το αυτοκίνητό του. Την άλλη, απλά μιλούσε τόσο πολύ που δεν με άφησε να σταυρώσω κουβέντα σε όλο το ραντεβού, οπότε he had it coming.
Εγώ ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω. Αφού και οι γυναίκες εργάζεστε πια, παίρνετε καλούς μισθούς και είμαστε όλοι ίσοι στον εργασιακό χώρο, γιατί έχετε την ανάγκη να σας κερνάνε;; Μόνο απο ευγένεια ή μήπως απο τσιγγουνιά ; Πριν 20 πριν 30 , ή πριν 50 χρόνια τότε ναι το είχατε ανάγκη, αλλά τώρα γιατί γίνεται τόση συζήτηση για το κέρασμα; Εμένα εκτός των άλλων μου δίνει την εικόνα ότι υποτιμάτε το φύλο σας, την δύναμη σας, τους εαυτούς σας και όλους τους αγώνες που έχετε κάνει για την ισότητα. Έχετε αλήθεια ανάγκη να σας χαρίσουν έναν καφέ ή ένα γεύμα; Χρειάζεστε χάρες το 2019; Δεν λεώ για μόνο για το πρώτο ραντεβού , αλλά και για τα επόμενα αλλά και γενικότερα απο το κλίμα που έχει διαμορφωθεί όλες να κυνηγάνε τους φραγκάτους. Αυτό δεν το συναντούσες πριν χρόνια ,όταν οι γυναίκες είχαν δίκιο και όλας και το συναντάς τώρα που δεν το έχουν ανάγκη. ΥΓ. Τι θέλω να πω. Ότι θα εκτιμούσα πολύ περισσότερο μια κοπέλα που απο το πρώτο ραντεβού θα μου έλεγε '' τα δικά σου δικά σου και τα δικά μου δικά μου''. Αυτή η γυναίκα θα έβλεπα ότι είναι διαφορετική απο όλες τις άλλες εκεί έξω, θα την έβλεπα αμέσως αλλιώς και θα καταλάβαινα ότι έχει λύσει όλα της τα θέματα και είναι ανεξάρτητη και δεν έχει ανάγκη χάρες, ή να κρέμεται απο τα @@@. Αυτή η γυναίκα θα μου έδινε ξεκάθαρα το μήνυμα ότι αξίζει και ότι μπορεί να δημιουργήσεις μια οικογένεια μαζί της γιατί ζει χωρίς να εξαρτάται απο κανέναν, και θα ξέρω ότι ακόμα και αν χωρίσουμε θα μπορεί να σταθεί στα πόδια της χωρίς να κρέμεται απο τα @@@ μου.
Θα έχει ενδιαφέρον να σου τύχει κοπέλα που θα είναι πιο πλούσια από εσένα, να δω την λογική σου τότε... γιατί σαν πολύ περίεργα τα λες. Αρχικά μας κάνεις ένα λογύδριο ότι την θες ανεξάρτητη μετά στα σχόλια το γυρνάς ότι αν η άλλη εξαρτιέται από σένα σου δίνει το δικαίωμα να την αντιμετωπίζεις σαν κρέας...
Όταν όλα αποτιμουνται σε χρήμα. Για 3 ή 5 ευρώ που έχει ένας καφές ή 10 ευρώ σε 2 ραντεβού...Η κακομοιριά σε όλο της το μεγαλείο!Δε νομίζω να βρεις έτσι καμία και δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με την εμφάνιση, αλλά με την μιζέρια που εκπέμπεις.
Δυστυχώς όπως έχει γίνει η ζωή μας σήμερα όλα αποτιμούνται σε χρήμα, όπως και η αγάπη και ο έρωτας, το συμφέρον κτλ κλτ. Άλλοι χωρίζουν εικονικά για να κάνουν ξεχωριστά δηλώσεις, αλλοι δεν κάνουν παιδιά γιατί δεν μπορούν να ταίσουν τους εαυτούς τους καν και άλλοι μετράνε και το κάθε κέρμα που δίνουν. Υπάρχουν κάποιοι που πρέπει να τα βγάλουν μια εβδομάδα με 20 ευρω. Εγώ θα καταλάβαινα τον εξ μόνο αν ήταν άνεργος ή αν όντως έβγαλε πολλά λεφτά, αλλά παράλληλα θα του έλεγα να κάτσει μόνος του τότε, γιατί όταν κάνεις σχέση και αργότερα οικογένεια θες πολλά λεφτά. Και δεν μπορείς μια ζωή να δανείζεσαι ή να '' κλαίγεσαι '' για τα χρήματα.
για το κέρασμα ας πούμε οκ αλλά τα όνειρα ? γιατί κάνεις όνειρα για κάποιον με τον οποίο βγαίνεις πρώτη φορά ?και άν αυτό το δείχνεις (έχω κάνει όνειρα για εσένα) τότε είναι φυσικό να προβληματιζεται η κοπέλα.γνωριμία είναι όχι συμβόλαιο
Δεν ξεκαθαρίζει αν ειναι πρώτο ραντεβού ή τρίτο - τεταρτο. Αν έχεις βγει πάνω απο 2 φορές με κάποιον, ε όσο να είναι του δίνεις κάποιες ελπίδες. Αλλά αν είναι πρώτο ραντεβού ναι θα συμφωνήσω , είναι νωρίς για όνειρα.Όσο για το κέρασμα έχουμε πει παιδιά την πρώτη φορά δεν πειράζει, κίνηση ευγένειας είναι, αλλα απο την δεύτερη ο καθένας τα δικά του. Γιατί αν έχετε βγει εξ. 3-4 φορές και έχεις πληρώσει και τις 4 τότε είσαι μεγάλο κορόιδο και δικαίως διαμαρτύρεσαι, αν δε το εκτίμησε , με έστω ένα κέρασμα και δικό της.
Φυσικά και ήταν προχωρημενη η γνωριμία και είχαν βγει πολλές φορές αφού λέει φέρε μου πίσω τα λεφτά που δαπάνησε. Όσο για τον άνθρωπο αυτό έχω να πω ότι όχι μόνο δεν σέβονται έχουν βγάλει κάθε ειδους αξία και ορθή συμπεριφορά σαν υπνωτισμενοι.
Scroll to top icon