ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.7.2019 | 14:21

Σκονακι.

Στην σχολή μου υπάρχουν πάρα πολλά άτομα που δεν διαβάζουν σχεδόν καθόλου, κάνουν τα σος σκονακι και γράφουν βαθμάρες. Έχω διαβάζω παρά πολύ, αλλά πάντα τελευταία στιγμή δεν θυμάμαι κάτι η δεν ξέρω κάτι μικρό και έτσι ενώ οι βαθμοί μου είναι καλοί δεν είναι άριστοι. Αισθάνομαι λοιπόν αδικία και όχι γιατί θέλω τον βαθμό σαν βαθμό, πολύ που με νοιάζει, αλλά γιατί αυτά τα άτομα κοροϊδεύοντας θα φάνε την θέση σε μεταπτυχιακά από άτομα σαν εμένα που όντως προσπαθούμε χωρίς να έχουν τις ιδίες γνώσεις. Υπάρχουν παιδιά που κάνουν σκονακι μια στο τόσο κάτι μικρό και που γενικά ασχολούνται και δεν τα κρίνω το ίδιο, αλλά αυτό το πράγμα που λες δεν ήξερα τίποτα και πήρα 9 όταν εγώ ίδρωσα για το 7, είναι άδικο. Οκ σίγουρα στην δουλειά τους αργότερα θα φανεί αυτό, αλλά μέχρι τότε κάποιοι θα έχουμε ήδη αδικηθεί. Τι κάνω λοιπόν εγώ; Αντιγράφω όπως αυτοί; Δεν το φοβάμαι το διάβασμα και μου αρέσει, αλλά αισθάνομαι αδικία.
6
 
 
 
 
σχόλια
Αν πεφτουν μονο σος ερωτησεις και ολα τα εχουν σε σκονακι, ε γινεται.Αυτο που πρεπει να συνειδητοποιησεις ομως ειναι οτι οι βαθμοι σου ΚΑΜΙΑ σχεση δεν εχουν με το ποσο καλος/η θα εισαι στη δουλεια σου μετεπειτα. Κανεις δεν ασχολειται με το τι βαθμο εβγαλες στο πτυχιο για να σε προσλαβει.
Ισως αν θες να μπεις σε κανενα πολυ περιζητητο μεταπτυχιακο ή high profile πανεπιστημιο. Κατα τ'αλλα ολοι οι γνωστοι μου (οι περισσοτεροι με βαθμο οχι υψηλοτερο του 6, και συμπεριλαμβανω και τον εαυτο μου εδω) εγιναν δεκτοι σε μεταπτυχιακο (Ελλαδα ή εξωτερικο). Αρα ενας χαμηλος βαθμος δε σε αποκλειει απο περεταιρω σπουδες.
Αυτο το φαινόμενο θα υπάρχει πάντα. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι πέρα από το να κοιτάς τη δουλειά σου και να διαβάζεις. Δεν το βρίσκω πάντως και φοβερό να κάνεις κ συ κανένα σκονάκι για να πάρεις καλύτερο βαθμό. Από κει και πέρα, καλή τύχη.
Scroll to top icon