ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.7.2019 | 13:53

Δεν θα ξαναπαω

Στην παραλια που πηγαινω για μπανιο, με ειχε πλησιασει καποιος και ειχαμε μιλησει για λιγο. Μου ζητησε το τηλεφωνο μου και δεν του το εδωσα. Απο τοτε, οποτε με βλεπει, ερχεται και στρωνει την πετσετα του κοντα μου και με κοιταζει σαν ξελιγωμενος. Δεν μιλαει, αλλα κοιταζει και δεν μου αρεσει καθολου ο τροπος του.
9
 
 
 
 
σχόλια
Σε περίπτωση που η εξομολόγησή σου είναι αληθινή και δε θέλει απλώς να κοντραριστεί με τη δεύτερη δημοφιλέστερη εξομολόγηση στο top 5 και να μπει κι αυτή στη λίστα (δε ξέρω, όποτε μπαίνω στη στήλη οι περισσότερες εξομολογήσεις μού φαίνονται σαν τραγούδια των τράπερς που αλληλοκοντράρονται στα trending του youtube) θα σου πω το εξής εξομολογούμενη:Αν λοιπόν είναι αληθινή η εξομολόγησή σου, μπορείς να πας να απολαύσεις την ηλιοθεραπεία σου μακριά του.Κι αν σ' ακολουθήσει και πάει να σε βλάψει τότε να ζητήσεις βοήθεια από τους υπόλοιπους λουόμενους ώστε να απομακρυνθεί από κοντά σου.Μόνο όμως αν σ' ακολουθήσει.Ίσως πεις ότι θες να κάθεσαι σε μια συγκεκριμένη μεριά της παραλίας. Δεν πειράζει. Απομακρύνσου από κοντά του. Τόσο απλό.
Έλα στη γειτονιά μου να δεις τι γίνεται με τύπους που κοιτάνε σαν ξελιγωμένοι, είχαμε έναν παππού που οπότε περνάγαμε κάτω από το σπίτι του μας κοίταζε και κάτι έλεγε (δεν ακουγόταν καλά). Ένας κοντός μεσήλικας μας κοίταζε λες και δεν έχει δει γυναίκα, ένας τρίτος - παντρεμένος - άμα δει γυναίκα σε μπαλκόνι βγαίνει κι αυτός με τα λευκά βρακια του, πιο παλιά ήταν ένα μαγαζάκι εκεί γύρω που έκανα τα πάντα να τον αποφύγω γιατί κοίταζε ενοχλητικά μέχρι που χάρηκα που έκλεισε το μαγαζί του (μετά άνοιξε άλλο κι ένας υπάλληλος κοιτάει και σχολίαζε μέχρι προσφάτως για ένα χρόνο και βάλε) ε ναι, είναι άβολα.Υ. Γ. Είμαστε ωραία γειτονιά, δεν έχω παράπονο.
Θα έπρεπε το site να πάρει μια δυνατή διαφημιστική χορηγία και να βάζει διαφημίσεις στις σελίδες όπου υπάρχουν τα σχόλια των εμπορικών εξομολογήσεων αλλά τα κέρδη να μοιράζονται και στους συντάκτες τέτοιων εξομολογήσεων γιατί βοηθάνε κι αυτοί στο hype και την εμπορικότητα, πώς να το κάνουμε...
Scroll to top icon