ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.7.2019 | 14:29

Γονείς βαθμοθηρες

Για τους γονείς μου είμαι απλά ένας βαθμός στις πανελληνιες.Είμαι απλά μια επίδοση πάντα να είσαι πρώτος να βγάζεις πάνω από όλους γιατι έγραψες 19 ενώ ο άλλος έγραψε 20? Θες κι άλλο κι άλλο κι άλλο.Τα αθληματ τα χόμπυ που μου αρέσουν δε δινουνε δεκάρα,δε με στειλανε ποτε για να μη χασω χρονο απο τα διαβάσματα.Δεν τους αντέχω άλλο.Με έβαλαν να δώσω 2χρονιες για ιατρική βλέπουν ότι έγραψα 130 μορια πιο κατω ειναι ολη την ωρα απετυχες ο αλλος εγραψε τόσο η τάδε τόσο Και πληρώσαμε για εσένα κάναμε για εσένα.Μου έχουν βιάσει τα όνειρά έγινα μελαγχολικός δεν έχω όρεξη για τίποτα.Η ψυχή μου το ξέρει πως αντέχω βασικά δεν αντέχω άλλο δεν μπορω ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ
5
 
 
 
 
σχόλια
Προσπάθησε να διαφυλάξεις την ψυχική σου ηρεμία με όποιο τρόπο μπορείς. Και αν η Ιατρική είναι κάτι που το θέλεις και συ, γιατί να μην πας εξωτερικό; Τόσοι και τόσοι πάνε. Έτσι θα τους ξεφορτωθείς κιόλας. Αν πάλι δεν θέλεις φοίτησε στη σχολή που πέρασες και αγνόησέ τους.
Εγώ θέλω να πω και την διαφορετική άποψη. Φυσικά και οι γονείς μου θέλανε να γίνω γιατρός. Πέρασα σε άλλη σχολή, με στείλανε, την τελείωσα αλλά δεν έβρισκα δουλειά πουθενά. Και ενέδωσα και με στείλανε ιατρική στο τέλος. Τώρα είμαι γιατρός, δουλεύω εδώ και 6 χρόνια πια και τους ευχαριστώ για όλη μου τη ζωή που με πίεσαν και με ενθάρυναν να το κάνω. Είμαι ευτυχισμένη με τη δουλειά μου και χωρίς την δική τους πίεση θεωρώ πως δεν θα είχα καταφέρει τίποτα. Φυσικά η ιατρική δεν είναι για όλους, ίσως να μην είναι για εσένα, ίσως να το μισείς. Κι εγώ έτσι νόμιζα. Ευτυχώς όμως, το λέω και το ξαναλέω και θα το λέω για πάντα, είχα αυτούς τους ξεροκέφαλους και πιεστικούς γονείς.
Κλασικοί "γονείς" που βάζουν τα δικά τους θέλω και όνειρα στα παιδιά τους...Κάνε αυτό που θες και γάμα τους...το χειρότερο είναι να σου κοπεί η επιχορήγηση..
Scroll to top icon