ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.7.2019 | 16:37

Σκέψεις (καμμένες και καυτές)

Φλεγόμαστε αλλά σωπαίνουμε.Μιλάμε μα δε λέμε αυτά που σκεφτόμαστε.Φοβόμαστε να εκφραστούμε. Κι άλλες φορές εκφραζόμαστε πολύ σαν να κάνουμε πόλεμο με τις λέξεις.Γυναίκες και άντρες πνιγμένοι κι εγκαταλελειμμένοι μέσα στα θέλω μας.Μέσα στις επιθυμίες μας.Κάνοντας λανθασμένες κινήσεις ή απολύτως τίποτα.Αν του πω αυτό, ίσως με παρεξηγήσει.Αν της πω την επιθυμία μου, λες να θεωρηθεί υπερβολικό;Μέχρι πού μπορώ να φτάσω για να αγαπήσω και να αγαπηθώ;Αυτές οι σκέψεις αφιερωμένες σε όσους νιώθουν έτσι.Άλλους ή άλλες θέλουμε κι όμως με άλλους κι άλλες σπαταλάμε τις ζωές μας. Ή μέσα σε λάθος σχέσεις ή μέσα στην απόλυτη μοναξιά.Γαμώτο. Αν πραγματικά ήμασταν με αυτόν/ή που θέλαμε, θα απελευθερωνόταν τόση ερωτική ενέργεια που θα φλεγόταν ολόκληρο το σύμπαν.Καύσωνας έξω, πάγος στην ψυχή.Ή το αντίθετο.Έτσι κυλούν οι μέρες, έτσι περνούν τα χρόνια.
3
 
 
 
 
σχόλια
Πολύ με έχει απασχολήσει αυτό που γράφεις. Θα μπορούσε να είναι δικές μου σκέψεις. Όμως συνήθως μας φρενάρει ο άλλος. Ο φόβος γεννιέται από τη χλιαρή αντίδραση του άλλου. Για μένα όταν δυο άνθρωποι πραγματικά θέλουν ο ένας τον άλλον θα νικήσουν τους φόβους τους. Αυτό όμως απαιτεί αμοιβαιότητα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon