ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.7.2019 | 15:43

Τι μου συμβαινει??

Παιδια λιγη βοηθεια...δεν ειμαι καν στην εφηβεια, την εχω περασει, και για πρωτη φορα στη ζωη μου, αναρωτιεμαι αν ειμαι γκευ και δεν το ξερω...Δηλαδη ξερω πως δεν ειμαι,...Παντα μου αρεσαν τα κοριτσια και κανω σχεσεις με κοριτσια...Αλλα για πιο λογο να μου συμβαινει αυτο??...Για πιο λογο αυτες οι σκεψεις??Σας εχει συμβει και σε σας?...σκεφτομαι να παω σε ψυχολογο για να μου βγαλει απο το μυαλο αυτες τις ιδεες...πραγματικα ειναι βασανιστικο καθε μερα.
2
 
 
 
 
σχόλια
Κανένας ψυχολόγος δεν πρόκειται "να σου βγάλει αυτές τις ιδέες από το μυαλό". Απλώς θα συζητήσει μαζί σου για να κατανοήσεις και εσύ ο ίδιος ότι κάποιες σκέψεις, σε οποιαδήποτε ηλικία, δεν καθορίζουν κάποιο άτομο. Μην ανησυχείς. Καμία σκέψη δεν είναι ντροπή και μπράβο που σκέφτεσαι να το διερευνήσεις με ειδικό, όχι ότι χρειάζεται απαραίτητα, αλλά έτσι θα μάθεις πράγματα. Καλή συνέχεια ;-)

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon