ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.7.2019 | 19:00

Πανελλήνιες

Γεια σας! Χρειάζομαι γνώμη...Λοιπόν εγώ είμαι 23 χρονών έδωσα πανελλήνιες πριν 5 χρόνια και μαλιστα 2 φορές...έδωσα 1η φορα απλά για να δώσω δεν με ενδιέφερε αρκετά τότε βεβεια ..παρόλα αυτα εδωσα και 2η φορά με μικρή διαφορά μορίων στα αποτελέσματα...Αφού αποφάσισα ότι δεν με ενδιαφέρει αυτός ο χώρος έκανα οικογένεια ...παντρεύτηκα και έκανα παιδί...Ήταν το ιδανικό για εμένα ...πλέον στα 24 θέλω να ξανά προσπαθήσω με τελείως διαφορετική προσέγγιση του θέματος...πλέον με ενδιαφέρει και θέλω να δώσω επειδή θέλω εγώ και όχι επειδή μου το επέβαλε κάποιος όπως τότε πχ το σύστημα και ο οικογενειακός κύκλος...Από την άλλη σκέφτομαι ότι θα χρειαστεί πολύς καιρός μέχρι να πάρω πτυχίο και να ξεκινήσω να κάνω αυτό που θέλω...Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω..Εάν θεωρείτε ότι αξίζει να δώσεις μετά από τόσα χρόνια με οικογένεια και γενικά αν αξίζει να αφιερώσω χρόνο για κάτι που θα αργήσω να ολοκληρώσω! Κάθε άποψη δεκτή!
4
 
 
 
 
σχόλια
Απορώ γιατί το σκέφτεσαι . Σκέψου ότι πολλοί συνομήλικοί σου ή και πιο μεγάλοι από εσένα που έχουν βγάλει μια σχολή δίνουν κατατακτήριες για να κάνουν αυτό που τους αρέσει .Δεν θα είσαι ο μόνος "μεγάλος" . Είσαι μικρός ακόμα για να μην κυνηγήσεις το όνειρο σου. Just do it !
Εισαι μικρη ακομα. Μπορεις να σπουδάσεις κ να δουλέψεις κ πανω το αντικείμενο σπουδών σου. Εχεις πολλα παραγωγικά χρονια ακομα μπροστά σου. Προϋπόθεση βέβαια ειναι να εχεις τη στήριξη του περιβάλλοντος σου και για ψυχολογικούς αλλα κ για πρακτικούς λογους.
Scroll to top icon