ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.7.2019 | 19:51

Τι θέλετε τελικά ;

Γνώρισα έναν τύπο σε ένα απο τα γνωστά σάιτ γνωριμιών. Με ενθουσίασε το οτι είχαμε τρομερή επικοινωνία απο την πρώτη μερα. Μιλήσαμε δυο τρεις μερες και μετα αλλάξαμε φβ. Για ένα μήνα μου εςτελνε κάθε μερα ολη μερα και με έπαιρνε τηλ κάθε μερα και μιλούσαμε για ώρα. Οκ εγώ δεν ήμουν σε τέτοιο μουντ και δεν έπαιρνα τηλ ουτε έστελνα συχνά απο μόνη μου. Όλο αυτόν τον ένα μήνα μου έλεγε καθημερινά να πάω να μείνω σπίτι του δυο ημέρες γιατί θέλει να με γνωρίσει καλύτερα! Ήρθε η μερα που πήγα σπίτι του αλλα δεν έμεινα. Περάσαμε παρα πολυ ωραία! Μου ειπε πολυ προσωπικά πράγματα. Το σεξ τρομερό. Μου μίλησε για την επομενη φορά που θα συναντηθούμε χωρις να πει συγκεκριμένη μερα. Με ρωτούσε αν θα μπορούσα να μένω στην περιοχή που μένει και αν θα σκεφτόμουν να μείνω ποτε στην πόλη του και γενικά τέτοιου τύπου ερωτήσεις Αλλα οι απαντησεις μου δεν ήταν πολυ θετικες. Με πήγε επίσης βόλτα να δω το πατρικό του και την δουλειά του... και μου έκανε εντύπωση όλο αυτο διότι φάνηκε να τον ενδιαφέρει να γνωρίσω το χώρο του. Απο την επόμενη μερα της συνάντησης μας τα μηνύματα μειώθηκαν αισθητά. Μου ζήτησε μεν να μου μαγειρέψει μια μερα και μου ειπε οτι θα ήθελε να ήμουν εκεί αλλα γενικά απαντάει μετα απο ώρα στα μηνύματα, τα οποια αυτός ξεκινάει! Δεν ξέρω τι φάση. Να σημειώσω πως βγήκε απο μακροχρόνια σχέση πριν 4 μήνες.
10
 
 
 
 
σχόλια
Χίλιες δυό υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε. Απ' το ότι τώρα ξεναγεί μιά άλλη κοπέλα με την οποία μιλούσε επί ώρες διαδικτυακά μέχρι το ότι ξαναγίνεται κάτι με την πρώην. Ακόμη και το ότι σε γούσταρε πολύ και τώρα το παίζει λίγο " δεν πέφτω με τα μούτρα, την φτύνω για να κολλήσει" μπορούμε να υποθέσουμε αν θέλεις. Όμως αρχικά να καταλάβουμε... αυτό που σε προβληματίζει είναι γιατί δεν πάει ακόμα και στην τουαλέτα με το κινητό στο χέρι?
Με προβληματίζει το οτι ενώ πριν τη συνεύρεση πήγαινε ίσως στην τουαλέτα με το κινητό στο χέρι και μετα την συνεύρεση κανει και 4 ώρες να απαντήσει σε κατι ενώ στέλνει μόνος του. Ξανα λέω.
Μια χαρά συμπεριφορά είχες εσύ γενικά. Εκείνος είναι περίεργος.Ναι μωρέ καταλαβαίνω αλλά αυτά αλλάζουν στην πορεία μιας γνωριμίας. Δηλαδή δεν υπάρχει λόγος να κάθεσαι να σκέφτεσαι δε θα βρείς ποτέ απαντήσεις στα γιατί. Ο τύπος ήταν υπερβολικός, χειριστικό καθίκι μου μυρίζει η κατάσταση, μακάρι να κάνω λάθος. Αλλά αυτές οι συμπεριφορές τώρα μωρέ... να σε αγνοεί ο άλλος ενώ πρίν ήταν φουλ στη φάση δηλαδή δε βαριέσαι? Γι' αυτό ποτέ δεν μου άρεσε η υπερβολικά συχνή επικοινωνία μέσω τηλεφώνου. Ανούσια τελείως.
Παίζει το εξής σενάριο, το γραφω απλά επειδή συμβαίνει όταν εσύ δείχνεις ενδιαφέρον και ο άλλος είναι χλιαρος αυτό σε ξενερώνει. Το ότι χώρισε νωρίς ίσως να είναι καμπανάκι αλλά μην το δένεις κιόλας. Υπάρχουν σχέσεις που έχουν τελειώσει πολύ καιρό μέσα μας προτού χωρίσουμε.
Βρε δίκιο έχεις. Ξενερώνεις ή ακόμα ίσως επειδή καταλαβαίνεις τον άλλον πας με τα νερά του, οκ.Όμως εδώ δε βλέπουμε κάποια χλιαρή συμπεριφορά. Το ότι δεν έμεινε σπίτι του ή δεν είπε ότι θα ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΕ στην πόλη κάποιου που έχει συναντήσει ΜΙΑ φορά είναι φυσιολογικό και όχι βαρύ πεπόνι. Από την άλλη οι υπερβολικές οικειότητες εμένα προσωπικά μου δίνουν την εντύπωση ότι ο άλλος το έχει σύστημα... υπάρχουν και εξαιρέσεις φυσικά, εννοείται! Τη διαδικτυακή επικοινωνία δε τη θίγω καθόλου. Είναι τίποτα, δεν πάει να μιλούσαν και ένα χρόνο.
Ξέχασα να πω πως με την πρώην έχουν ακόμα επαφές και αυτή χθες πήγε και του άφησε την γατα που είχαν απο κοινού, επειδή θα λείπει σε ταξιδι. Δε νομίζω να ειναι τοσο φίλοι πια
Του άφησε μόνο τη γάτα ή την σκισανε κιόλας; ^_^Πλάκα κάνω. Πάντως μετράει που στο είπε, θα μπορούσε να μην το πει καν. Που σημαίνει ότι σ "δίνει αναφορά" . Θα μπορούσε να το κρύψει.Τεςπα βρεθείτε ξανά από κοντά και πες μας πως τον κόβεις. Από μηνύματα κτλ δεν βγαίνει άκρη.
Δεν το έπαιζα βαρύ πεπόνι. Δεν γίνεται ο άλλος να σε ρωτάει απο το πρώτο ραντεβού αν θα έμενες σπίτι του και αν σου αρέσει η περιοχή για να μεινειΣ.Όλα αυτά τα θεωρώ άσκοπα και βασικα μου φαίνονται βιαστικές κινήσεις ενός ανθρώπου που χώρισε πρόσφατα και δε θέλει να μείνεις μόνος.
Scroll to top icon