ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.7.2019 | 23:37

Αποψεις

Ο άντρας μου είναι πολυ καλο παιδι, είμαστε πολλα χρονια μαζί και δεν μου χει δώσει κανένα δικαίωμα να ζηλεψω, να νευριασω κλπ.. Την προηγουμενη βδομάδα του έστειλε μια πρωην μην που έχει να τη δει καμια 15ετια του λέει είσαι ο τάδε από την τάδε πολη;Έτυχε να το δω εγώ πρωτη.. Του λέω δεν θ απαντήσεις;Μου λέει όχι.. Λεω γιατί ρε δεν είναι κακό.. Εγω είχα τον κωδικό του φβ και μπήκα να δω την είχε κάνει αποδοχή και τα μηνυματα ήταν σβησμένα.. Του λέω έκανες αποδοχή μηνυμάτων και απάντησες;Μου λέει όχι αλλά ξέρεις τον κωδικό μου;Του λέω όχι... Τλκ άλλαξε κωδικό και την έχει και φίλη στο φβ... Νευριασα, φωναξα έγινε χαμός και φώναζε οτι δεν έχω εμπιστοσύνη κλπ και του λέω γιατί άλλαξες κωδικό;Μου λέει επίτηδες γιατί έκανες πως δεν τον ήξερες... Τι κάνω σε αυτή την περιπτωση ρε παιδια;Εσείς πως τα βλέπετε αυτά;Γίνεται να σου στείλει κάποιος μην να τον κάνεις αποδοχή μηνυμάτων και φίλο στο φβ και να μην του πεις τπτ;Ένα έστω ναι εγώ είμαι ο τάδε από την τάδε πολη;Και αυτή ταχα μου δεν τον θυμοταν;
6
 
 
 
 
σχόλια
Βαριεμαι αφορητα ανθρωπους που θυμουνται παλιους φιλους/γκομενους/γνωστους κ στελνουν μνμ χωρις κανενα νοημα κ ακομα περισσοτερο αυτους που τα αποδεχονται.Θα ειχα νευριασει το ιδιο με σενα.Θα προσπαθουσα με ηρεμια ρε συ να ρωτησω ξεκαθαρα τι εγινε κ αποδειξεις γι αυτο.Υγ.εγω δεν βρισκω παραξενο που γνωριζες κωδικο η ανοιξες ενα μνμ.δεν ειναι το οριο της ιδιωτικοτητας μου το φβ.τυχαινουν αυτα σε ανθρωπους που ειναι χρονια μαζι.σιγα μωρε..η ιδια εχω πει ανοιξε μνμ δικο μου γιατι δε μπορω τωρα.μηπως ομως ο συζυγος το χει το φβ για κ γω δε ξερω τι σοβαρο αβατο?
Αυτός δεν έδινε δικαιώματα κατά τ' άλλα, εσύ τα πήρες μόνη σου γιατί έτυχε να έχεις το password του και μπήκες για έναν τυχαίο έλεγχο στο προσωπικό του προφίλ. Τυχαία, άλλαξε τον κωδικό του και τυχαία μαλώσατε.Τι σου είναι αυτές οι συγκυρίες, βρε παιδί μου!
Ρε παιδιά... Γίνεται να έχουν ήδη μιλήσει και να τα έχει σβήσει και Μετά από αυτό να ρωτάει η άλλη ποιος είναι και από πού;;; Αφού έχουν ήδη μιλήσει!! Τι λέγανε αφού δεν ηξεραν ποιός είναι ποιός.. και γιατί να τα σβήσει;; Όχι άλλο κάρβουνο έλα..
Αν δε σου ειχε δωσει κανενα δικαιωμα, τοτε γιατι ψαχνοσουνα στο φβ του;Ή το ενστικτο σου σου λεει αλλα ή εισαι παθολογικα ζηλιαρα. Οπως και να χει, μια επικοινωνια με μια πρωην δε σημαινει αυτοματα οτι πεφτει κερατο. Πιθανον να αλλαξε κωδικο για να μην τρωει πρηξιμο.Μην τρελαινεσαι και μην κανεις σκηνες χωρις να εχεις αποδειξεις (οχι, ενα μηνυμα που ρωταει αν ειναι ο ταδε, δεν ειναι αποδειξη!)
Scroll to top icon