ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.7.2019 | 17:14

ΔΙΛHMMAΑ-ΠΤΥΧΙΟ (ΒΑΘΜΟΣ)

Καλησπέρα σας,απανταχού φοιτητές (προπτυχιακοί,μεταπτυχιακοί,διδακτορικοί) μαζευτείτε και πείτε απόψεις.Τελειώνω στα 4 το χημικό,αλλά ο μέσος όρος μου είναι 6,76. Αξίζει να ορκιστώ φέτος ή να πάω ένα ακόμα εξαμηνάκι για αναβαθμολόγηση να φτάσω το 7;(Για πιθανή έξοδο στο εξωτερικό)
2
 
 
 
 
σχόλια
Εξαρταται, εχει διαφορα για τα πανεπιστημια που θες αυτο το 0,23 ή τζαμπα θα φας το χρονο σου; Αν εχουν μινιμουμ βαθμο πτυχιου το 7, τοτε δεν εχεις αλλη επιλογη.Κατα την αποψη μου, αυτα δεν παιζουν τοσο ρολο εξω, οσο αλλα πραγματα οπως το επιπεδο της γλωσσας, πρακτικες σχετικα με το αντικειμενο, εθελοντισμος, ενεργη συμμετοχη σε ομαδες, κτλ. Φυσικα δε μιλαω για επιπεδο Χαρβαρντ, αλλα φανταζομαι οτι για να σε δεχτουν εκει θα θες παραπανω απο 7.Εγω προσωπικα με πολυ χαμηλο βαθμο πτυχιου μια χαρα με δεχτηκαν σε 2 απο τα 4 πανεπιστημια που ειχα κανει αιτηση (και σχετικα καλα πανεπιστημια, οχι τιποτα ξεχασμενα). Θεωρω την καθυστερηση των σπουδων για αναβαθμολογηση χασιμο πολυτιμου χρονου, αλλα αυτο ειναι αποψη μου. Καλη επιτυχια.
Αν αυτό το 0,23 παραπάνω , πιστεύεις ότι είναι σημαντικό και παίζει ρόλο στην επαγγελματική σου πορεία, εννοείται να κάνεις παραπάνω εξάμηνα όχι μόνο ένα και 2 . ! Μην σκέφτεσαι τον χρόνο. Καλό πτυχίο εύχομαι !
Scroll to top icon