ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.7.2019 | 16:26

Καθημερινή ερωτική επιθυμία κοντά στα 40!

Είμαι άνδρας σχεδόν 40 ετών, και η ερωτική μου επιθυμία ευτυχώς, δεν έχει μεγάλη διαφορά από τότε που ήμουν ακόμη 20ρης. Αλλά ερωτική παρτενέρ-σύντροφος, δεν υπάρχει πλέον στη ζωή μου, και θα επιθυμούσα να περνάω την ημέρα μου με κάποια που με καταλαβαίνει, και με ποθεί το ίδιο όπως κι εγώ δηλαδή, παρά να περνάω την ώρα μου, με την οποιαδήποτε! Ειλικρινά όσο έντονη και να είναι μέσα μου η επιθυμία, δεν θα μπορούσα να βρίσκομαι σε μια εφήμερη σχέση, μόνο και μόνο για να περνάω καλά! Αν δεν αφεθώ σε κάποια, το σέξ θα είναι σύντομο, και ανούσιο, και ίσως ακόμη και να μην έχω καλή στύση, σε αντίθεση με κάποια που θα νιώθω ασφάλεια δίπλα της, κάποια που θα μου αφοσιωθεί συναισθηματικά. Δεν ξέρω αν έχει συμβεί αυτό σε άλλους άνδρες, αλλά νιώθω κάπως περίεργα όταν γνωρίζω πως έχω έντονη ερωτική επιθυμία, ειλικρινά κάθε ημέρα, και πολλές φορές παραπάνω από 2-3 φορές, χωρίς υπερβολή, αλλά δεν μπορώ να αποδώσω όταν η άλλη είναι απλά περαστική! Άλλοι έχουν προβλήματα στύσης, άλλοι θέλουν εμπειρίες, εγώ θέλω κάποια πραγματική σύντροφο, για να έχω καλό και ποιοτικό, με μεγάλη διάρκεια σεξ! Υπάρχουν άλλοι άνδρες με την ίδια επιθυμία άραγε;
8
 
 
 
 
σχόλια
Πόσο μα πόσο δίκιο έχεις! Ξέρω κάποιον που προκειμένου να κάνει σεξ, ειλικρινά κάνει με όποια του κάτσει! Αν δεν αρέσει ο ένας στον άλλο πραγματικά δεν γίνεται, ακόμη και για μια βραδιά ακόμα δλδ! Όσον αφορά τον εξομολογούμενο, ίσως να έχει υψηλά στάνταρ, ή ακόμη και να είναι ιδιαίτερα συναισθηματικό άτομο. Ποιός ξέρει καλύτερα από τον ίδιο; Πάντως είναι κατάντια να θεωρούμε σεξ την ξεπέτα! Σε αυτό μπορώ να τον καταλάβω, επειδή το σεξ δεν είναι μόνο ανάγκη, αλλά πολλα΄παραπάνω!
Αν δεν αφεθώ σε κάποια Πηγή: www.lifo.grκάποια που θα μου αφοσιωθεί συναισθηματικά. Πηγή: www.lifo.grΜητέρα ψάχνεις στην πραγματικοτητα για να λειτουργησεις.
Συμφωνώ εν μέρει μαζί σου, αλλά θα σου πρότεινα να διαβάσεις τον <<ευαγγελισμό της Κασσάνδρας>> του Δημήτρη Δημητριάδη.Αλλά είμαστε αφόρητα μικροαστοί στον τρόπο σκέψης για να μπορέσουμε να χτίσουμε τις ανθρώπινες σχέσεις μας με τον τρόπο που οραματίζεται ο υπέροχος αυτός συγγραφέας και το συγκεκριμένο του έργο που είναι ωδή στον πόθο.Επίσης πολλοί άντρες που έχουν σχέση , μπορεί να αντιμετωπίζουν προβλήματα στο σεξ, δεν είναι σίγουρο αυτό που γράφεις πως αν νιώθεις ασφάλεια δίπλα της, θα έχεις καλή σεξουαλική απόδοση. Παίζουν κι άλλοι παράγοντες ρόλο.
Πες ότι έχεις προβλήματα στύσης και δεν έχει διάρκεια να τελειώνεις, τι το γυροφέρνεις. Όχι, δεν φταίνε και πάλι οι γυναίκες είτε εφήμερες είτε ως μόνιμες σχέσεις.Οι άντρες σχολιαστές στην ηλικια του εξ. να μας γραψουνε τις εμπειρίες τους μιας και το ζητά ο άνθρωπος.
Scroll to top icon