ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.7.2019 | 10:23

Δίπλωμα Οδήγησης

Εχτές έδωσα για το δίπλωμα οδήγησης στο Χολαργό και με κόψανε.Δεν με πείραξε τόσο αυτό, διότι προσπάθησα πάρα πολύ να τα καταφέρω... απλά είχα πάρα πολύ άγχος. Το θέμα είναι ότι με πείραξε που ο καθηγητής μου προσπάθησε να τα φορτώσει όλα σε εμένα. Σε φάση μου είπε "Να πεις τους γονείς σου ότι εσύ φταις που κόπηκες και ότι είναι καθαρά δικό σου φταίξιμο!".Το θεωρείτε σωστό το να προσπαθεί να μου προκαλέσει ψυχολογικό πόλεμο; Εγώ το θεώρησα καθαρά αντί επαγγελματικό! Πραγματικά ελπίζω να το πάρω τη δεύτερη φορά και να μην χρειαστεί να ξανά απευθυνθώ σε εκείνον, παρά μόνο για να πάρω στα χέρια μου το δίπλωμα μου!
4
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ γιατί άκουσα "Να πεις τους γονείς σου ότι εσύ φταις που κόπηκες, γιατί δεν έδωσες φακελάκι, και ότι είναι καθαρά δικό σου φταίξιμο, άρα εσείς να το διορθώσετε την επόμενη φορά (δίνοντάς μου φακελάκι)!".Παλιά έπαιζε τρελά αυτό το σενάριο.
Φυσικα κ δεν ηταν σωστο κ φυσικα κ δεν ηταν επαγγελματική αντιμετώπιση αυτη. Ολοι ξερουμε οτι σε κοβουν για την πλακα τους. Τι φοβήθηκε ο κύριος? Μην τυχόν κ τον κατηγορήσεις κ ζητήσεις τα λεφτα σου πισω?
Scroll to top icon