ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.7.2019 | 13:30

Μετρο

Αυτο το πραγμα που 5 ατομα κρατιουνται απο το στυλο μεσα στο βαγονι και ερχεται ο ενας ο ΕΞΥΠΝΟΣ και ακουμπαει με την πλατη του πανω σπαζοντας τα δακτυλα ολων.. Και την κανεις που την κανεις τη βλακεια, μην κοιτας και ενοχλημενος περιμενοντας ολοι οι αλλοι να μαζεψουμε τα χερια μας, μα σιχτιρια πια
6
 
 
 
 
σχόλια
Οσοι πιανουν το στυλο για παρτη τους ή καθονται μπροστα σε πορτες και δυσκολευουν την αποβιβαση-επιβιβαση ειναι ατομα πολυ χαμηλης συναισθηματικης ή και γενικοτερης ευφυιας.
Τρουφάκι προσωπικά μπαίνω στον πειρασμό να κουβαλάω μαζί μου Ghettoblaster για κάθε ενδεχόμενο. Εναλλακτικά τραβάς το ένα ακουστικό διακριτικά και ουρλιάζεις ευγενικά μέσα στο αυτί του/της ότι προκαλεί ηχορύπανση, καταπατά τα καταραμένα σου ανθρώπινα δικαιώματα πράγμα που μπορεί να σε παρακινήσει να καταπατήσεις κι εσύ τα δικά του.(:
Και αυτό.. Αλλα υπάρχει και το άλλο.. Αυτό που ακόμα δεν μπορεί να κρατηθεί κανείς από κει,γιατί ένας πανεξυπνος ήθελε να απλώσει την κορμαρα του στο στύλο. Αφού δεν έχουν κάνει ακόμη pole dancing.. Αμ οι άλλοι που ξαφνικά θέλουν να μορφωθουν και στέκονται περήφανοι και διαβάζουν βιβλίο??!!! Να διαβασεις και ένα και δύο. Κάνε και διδακτορικο στο μετρό. Όταν κάθεσαι ή όταν είσαι εσύ και.. ο οδηγός. Όχι όταν ο άλλος έχει κολλήσει τη μούρη του στο τζάμι και έχει ανταλλάξει Facebook με κάθε επιβάτη της απέναντι κατεύθυνσης. Σορι,αλλά το φετινό καλοκαίρι με έχει φέρει στα όριά μου με τα μμμ.
Scroll to top icon