ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.7.2019 | 12:31

Bullying 4

Παιδιά κάποιοι που διαβάσατε την ιστορία μου ως τώρα, μου ζητήσατε να γράψω τη συνέχεια. Ε λοιπόν αυτό που γίνεται τώρα είναι απίστευτο. Ο διευθυντής μου έστειλε γραπτό email ζητώντας μου εμμέσως να σταματήσω να διαμαρτύρομαι γι αυτό που μου συνεβη. Όπως μου είπε είναι ξεκάθαρα θέμα δικό μου αν θέλω να το φτάσω στα ‘ακρα’. Δηλαδή δε φτάνει που πέρασα ένα σωρό πράγματα, έχασα τον ύπνο μου και κατέστρεψα την υγεία μου, μου λεει με δυο λόγια να τα παρατήσω. Αυτό που του είπα τις προάλλες είναι ότι εγώ ήρθα να βγάλω το ψωμί μου εδώ και δεν ανέχομαι να με ξεφτιλίζουν. Έχω εκπλαγεί μα το διευθυντή μου. Με είδε στα χειρότερα μου, να κλαίω με λυγμούς, να προσπαθώ να βρω το δίκιο μου και αυτος αντί να μου προσφέρει βοήθεια, με πετάει σ ένα λάκο χωρίς βοήθεια. Ένα έχω να σας πω. Ο union rep μου είναι τόσο εξοργισμένος με την όλη υπόθεση και στάση των ‘ανωτερων’ που μου λεει θα το πάμε ως το τέλος με επίσημη αναφορά για bullying. Μου ζήτησε να μην τα παρατήσω. Η αλήθεια είναι ότι υποφέρω. Έρχομαι στη δουλειά κουρέλι και πρέπει να παίξω τον καραγκιόζη σα να μη συμβαίνει τιποτα. Θέλω να παραιτηθώ, αλλά πρέπει να αντέξω. Δεν έχω την οικογένεια μου εδώ για στήριξη. Αλλά έχω πάρει την απόφαση μου. Θα το πάω ως το τέλος. Θα τελειώσω αυτή τη μπιζνα και μετά θα κλείσω την πόρτα πίσω μου. Αλλα πρώτα θα το παλέψω. Ευχηθείτε μου καλή τύχη. Οι επόμενες μέρες είναι κρίσιμες.
6
 
 
 
 
σχόλια
Eπειδη διάβασα και τις 4 συνέχειες, μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος ; Τι σου έχει κάνει το άλλο άτομο ; Πώς σε εκφοβίζει; Ο διευθυντής γιατί δεν θέλει επίσημη αναφορά ; Οι συνάδελφοι αφού είναι παρόντες στα γεγονότα γιατί δεν μιλουν; Και γιατί δεν έρχεσαι σε απευθείας αντιπαράθεση με το άτομο αυτό ; Χωρίς να υπονοω να μην κάνεις αναφορά , απλώς δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει
Σε σκέφτομαι και εγώ και σου εύχομαι καλή τύχη. Έχεις ήδη νικήσει και μόνο που το ανέφερες!! Μόνο, να ξέρεις ότι κάποιοι όταν βλέπουν τον άλλον να κλαίει με λυγμούς τον εκμεταλλευονται γιατί τον θεωρούν αδύναμο... Οπότε όσο μπορείς μπροστά σε απαράδεκτα αφεντικά κρατήσου γερά!
Να το φτάσεις μέχρι το τέλος. Να μην δέχεσαι να σε εξευτελίζουν, να μην σε σέβονται και να σε υποτιμούν. Να κάνεις επίσημη καταγγελία για bulling. Να του προξενήσεις όση φθορά γίνεται, προσωπική αλλά και στην εταιρεία του. Περνά στην αντεπίθεση μήπως και καταλάβει τη θέση σου με αυτόν τον τρόπο (γιατί με πιο ήρεμο δεν φαίνεται να έγινε κάτι) και αλλάξει στάση.
Scroll to top icon